Nogomania Rubrika
Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje torek, 23 julij 2019
Ko bodo videli mojo osebno izkaznico, se bodo morebitni delodajalci takoj obrnili.
Borut Mavric
12. julij 2008
 NATISNI
Guthrie pri Newcastle Unitedu
Jure Bohoric

Nadarjeni angleški nogometaš sredine igrišca Danny Guthrie je zamenjal delodajalca, potem ko je podpisal štiriletno pogodbo z Newcastle Unitedom.

Iz vodstva Liverpoola so sporocili, da so prodali svojega mladega nogometaša Dannyja Guthrieja, pri Newcastle Unitedu pa so z njim podpisali štiriletno pogodbo. Prestop naj bi bil vreden 2.5 milijona funtov, 21-letnik pa je po sklenitvi posla povedal: "Vesel sem, ker odhajam k Newcastle Unitedu. Komaj cakam, da spoznam svoje nove soigralce in da zacnemo s pripravami." Zadovoljen je tudi trener Kevin Keegan, ki v nadarjenemu vezistu vidi pomembno okrepitev za naslednjo sezono: "Navdušen sem, da smo ga dobili. V minuli sezoni se je dokazal v ligi Premiership, torej lahko igra na tej stopnji." Guthrie je za Liverpool odigral le tri tekme, v minuli sezoni pa je bil reden clan prve enajsterice Boltona, kamor je bil posojen. V prvi ligi je tako odigral 25 tekem, sicer pa je bil v svoji kratki karieri doslej clan tudi Southamptona - tudi tja ga je Liverpool le posodil. Nekdanji vajenec Manchester Uniteda je postal druga poletna okrepitev Srak, h katerim se je preselil tudi Jonas Gutierrez iz Mallorce.   

 NATISNI    
Arsenal hoce Schwarzerja
Vieira ostaja pri Cityju
Odhaja tudi Belletti
Za Ballacka Arabci in... Mourinho!
Milner zopet izpustil trening
Kdo bo po vašem mnenju najboljši strelec Slovenije na SP 2010?
Zlatko Dedic
Tim Matavž
Milivoje Novakovic
Zlatan Ljubijankic
Nekdo drug

Nekateri afriški narodi so znani po tem, da še vedno verujejo v nadnaravna bitja in ljudi, ki so zmožni vplivati na njih. S slednjimi so si veckra...

Intervju: Robert Prosinecki
Nogomanija d.o.o. © 2019 - Vse pravice pridržane. Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje