Nogomania Rubrika
Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje sobota, 30 maj 2020
Pri Olimpiji mi ni bilo prevec všec. To je bil bolj policijski klub, režimski klub. Nacin dela je bil politicen, vedno so bili neki zagovori, zaslišanja. To mi ni najbolj všec.
Brane Oblak
18. marec 2008
 NATISNI
Vogel okrepil moštvo Blackburna
Jure Bohoric

Angleški prvoligaški klub Blackburn se je okrepil na sredini igrišca, potem ko je podpisal pogodbo z Johannom Voglom. Švicar je bil nazadnje clan Betisa iz Seville.

Izkušeni švicarski nogometaš Johann Vogel si je po nekaj tednih brez službe našel novega delodajalca, in sicer bo kariero nadaljeval v Angliji. Potem ko je zadnjih štirinajst dni treniral z Blackburnom, je sedaj s slednjim še podpisal pogodbo, ki ga bo na štadionu Ewood Park zadržala za naslednji dve leti in pol. Nogometaš se je s klubom dogovoril še za možnost podaljšanja sodelovanja za dodatnih 12 mesecev. "Igral sem že v Italiji in Španiji, sedaj pa sem brez dvoma še kako vesel, da bom okusil tudi slast angleškega prvenstva. Blackburn je dober klub, pred katerim so lepa leta in naredil bom vse, da bomo skupaj dosegali kar najboljše rezultate," pravi 31-letnik, ki je bil do decembra lani clan Betisa iz Seville, pred tem pa je igral tudi za AC Milan, PSV iz Eindhovna in Grasshoppers. Za 94-kratnega reprezentanta Švice se je v zadnjem casu zanimal tudi Sunderland, a je bila ponudba Blackburna za v Ženevi rojenega vezista ocitno boljša.

 NATISNI    
Arsenal hoce Schwarzerja
Vieira ostaja pri Cityju
Odhaja tudi Belletti
Za Ballacka Arabci in... Mourinho!
Milner zopet izpustil trening
Kdo bo po vašem mnenju najboljši strelec Slovenije na SP 2010?
Zlatko Dedic
Tim Matavž
Milivoje Novakovic
Zlatan Ljubijankic
Nekdo drug

21. maja 1984 je Dave Bassett, nekdanji angleški nogometaš in kasneje tudi trener (danes je brez dela), javnost šokiral z novico, da odstopa z mes...

Intervju: Robert Prosinecki
Nogomanija d.o.o. © 2020 - Vse pravice pridržane. Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje