Nogomania Rubrika
Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje sobota, 30 maj 2020
V mladosti sem imel prijatelja, ki je 'ulovil' crnolasko, blondinko, brunetko in rdecelasko, nato pa postal peder.
Alfred Jermaniš
31. januar 2008
 NATISNI
Pestro dogajanje pri Tottenhamu
Jure Bohoric

Brazilski nogometaš Gilberto je vendarle okrepil moštvo Tottenhama, ki je Anthonyja Gardnerja poslal k Evertonu, Kanadcana Paula Stalterija pa k Fulhamu.

Tottenham je bil brez kancka dvoma eden najbolj dejavnih klubov na zadnji dan zimskega prestopnega roka. In to v obeh smereh - tako pri prodajanju kot tudi kupovanju nogometašev. Tako se je na štadion White Hart Lane vendarle preselil Gilberto, nogometaš iz Brazilije, ceprav je bilo sprva receno, da je prestop padel v vodo, saj naj bi branilec Herthe iz Berlina padel na zdravniškem pregledu. Gilberto se na Otok seli po treh letih in pol v Nemciji, koliko je Tottenham odštel zanj, pa ni znano. A zagotovo ne premoženja, saj je 27-kratnega brazilskega reprezentanta pogodba s Hertho vezala le še za šest mesecev.

Tottenham je tudi zaradi številnih novih prihodov na posojo poslal dva svoja nogometaša. Anthony Gardner, ki se je k Tottenhamu preselil leta 2000 iz Port Vala in zbral 144 nastopov, je odšel k Evertonu (slednjemu je v tej sezoni zabil gol), kjer bo ostal do konca sezone, to pa velja tudi za Paula Stalterija. Reprezentant Kanade sicer ne gre k Evertonu, pac pa k mestnemu tekmecu Fulhamu. Stalteri, ki je prišel iz bremenskega Werderja, bele zapušca po treh letih in pol, v katerih je zbral 56 nastopov. Dodajmo, da je Fulham na posojo poslal kar tri nogometaše, in sicer je Steven Davis odšel k Rangersom iz Glasgowa, Lee Cook je okrepil vrste Charltona, Tony Warner pa se je zgolj za mesec dni preselil k Barnsleyju.

 NATISNI    
Arsenal hoce Schwarzerja
Vieira ostaja pri Cityju
Odhaja tudi Belletti
Za Ballacka Arabci in... Mourinho!
Milner zopet izpustil trening
Kdo bo po vašem mnenju najboljši strelec Slovenije na SP 2010?
Zlatko Dedic
Tim Matavž
Milivoje Novakovic
Zlatan Ljubijankic
Nekdo drug
Istospolna usmerjenost je v svetu nogometa še vedno tabu tema. Doslej ni veliko nogometašev priznalo, da so homoseksualci, ceprav se je med vrsticami...
Wenger: francoski carovnik
Nogomanija d.o.o. © 2020 - Vse pravice pridržane. Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje