Nogomania Rubrika
Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje nedelja, 19 maj 2019
Nekoc sem bil blizu Olimpije, a si nisem hotel postrici las. Pac sem bil bolj upornik brez razloga, a samo kot igralec.
Slaviša Stojanovic
31. januar 2008
 NATISNI
Routledge podpisal za Aston Villo
Damjan Tratnik

Nekdanji veliki talent angleškega nogometa Wayne Routledge je zapustil vrste Tottenhama in se preselil v Birmingham k Aston Villi.

23-letnemu Wayneu Routledgu so pred leti v Angliji napovedovali blešceco kariero, po številnih ponudbah pa je nekdanji clan angleške U-21 reprezentance leta 2005 tedaj izbral Tottenham. V Londonu so ga pestile številne poškodbe, zaradi katerih je nato tudi dokoncno izpadel iz "prvega plana", svoje kariere pa ni uspel oživiti niti pri Portmouthu oziroma Fulhamu, kamor se je dvakrat preselil kot posojen igralec Tottenhama. Routledge bo London zdaj dokoncno pustil za seboj, saj se je za 1.5 milijona funtov preselil k Aston Villi, s katero je podpisal eno in pol letno pogodbo. Nogometaš, ki ob okrepil desno stran prvoligaša iz Birminghama, najverjetneje ne bo edina okrepitev Aston Ville v zimskem prestopnem roku, saj je po porocanju angleških medijev tik pred podpisom pogodbe tudi ameriški vratar Brad Guzan iz moštva Chivas USA.

 NATISNI    
Arsenal hoce Schwarzerja
Vieira ostaja pri Cityju
Odhaja tudi Belletti
Za Ballacka Arabci in... Mourinho!
Milner zopet izpustil trening
Kdo bo po vašem mnenju najboljši strelec Slovenije na SP 2010?
Zlatko Dedic
Tim Matavž
Milivoje Novakovic
Zlatan Ljubijankic
Nekdo drug

Eden najbolj razvpitih brazilskih nogometašev zadnjih let Edmundo se je poleg izrednega instinkta za gol v zgodovino vpisal tudi po seriji škandal...

Pozabljeni matador
Nogomanija d.o.o. © 2019 - Vse pravice pridržane. Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje