Nogomania Rubrika
Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje nedelja, 19 maj 2019
V Italiji je vsak vikend priprtih toliko navijacev, kot se jih v Sloveniji zbere na šestih prvoligaških tekmah skupaj. Poglejte, dva od petih navijacev Celja sta zdaj prižgala bakle.
Igor E. Bergant
18. januar 2008
 NATISNI
Aubey prišel, Traore odšel
Damjan Tratnik

Nekdanji francoski mladi reprezentant Lucien Aubey bo vsaj do konca sezone igral za Portsmouth, ki ga je zapustil Djimi Traore in okrepil moštvo Rennesa.

Zimski prestopni rok je poskrbel še za dve spremembi pri Portsmouthu, ki ga je v cetrtek zapustil tudi Matt Taylor - okrepil je Bolton. Trener Harry Redknapp je iz vrst francoskega prvoligaša Lensa pripeljal obrambnega bocnega nogometaša Luciena Aubeya, ki se na Otok seli kot posojen, Portsmouth pa ima pravico, da ga po koncu sezone tudi dokoncno odkupi. V obratni smeri, torej iz Anglije v Francijo, se je preselil Djimi Traore, ki bo v drugem delu sezone nosil dres Rennesa. "Lucien je velik, mocan in hiter nogometaš. Lahko igra na levem boku, znajde pa se tudi v sredini obrambe. Že nekaj casa sem ga opazoval in mislim, da gre za zanimivo posojo," je Aubeya, v Kongu rojenega 23-letnega nekdanjega mladega reprezentanta Francije, opisal Redknapp in pojasnil, zakaj je Traoreju dovolil prestopiti v Ligue 1: "Njegova želja je bila, da bi se vrnil nazaj v Francijo, potem ko se mu pri nas ni uspelo prebiti v prvo moštvo." Traore, reprezentant Malija in nekdanji nogometaš Lavala, Liverpoola, Lensa in Charltona, bo pri Rennesu, ki ga lahko poleti dokoncno odkupi, zamenjal Erika Edmana, reprezentanta Švedske, ki je prestopil k Wiganu.

 NATISNI    
Arsenal hoce Schwarzerja
Vieira ostaja pri Cityju
Odhaja tudi Belletti
Za Ballacka Arabci in... Mourinho!
Milner zopet izpustil trening
Kdo bo po vašem mnenju najboljši strelec Slovenije na SP 2010?
Zlatko Dedic
Tim Matavž
Milivoje Novakovic
Zlatan Ljubijankic
Nekdo drug
Ce bi obstajal casovni stroj, bi si bilo zanimivo ogledati marsikaj iz svetovne in seveda tudi nogometne zgodovine. Prav tako bi bilo zanimivo videti...
Presegel je meje fizike
Nogomanija d.o.o. © 2019 - Vse pravice pridržane. Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje