Nogomania Rubrika
Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje nedelja, 19 maj 2019
Do konca leta imam pogodbo z Greuther Fürthom, a o podaljšanju še ne razmišljam. Trenutno pazim zgolj na to, da ne bom 'razpadel'.
Borut Mavric
16. januar 2008
 NATISNI
Islandec Steinsson pri Boltonu
Damjan Tratnik

Islandski reprezentancni branilec Gretar Steinsson se je za 3.5 milijona angleških funtov iz nizozemskega kluba AZ Alkmaar preselil k Boltonu.

Po odhodu Izraelca Tala Ben Haima je v obrambni vrsti angleškega prvoligaša Boltona zazijala vrzel, katero naj bi skušal zapolniti 26-letni Islandec Gretar Steinsson, ki je z angleškim prvoligašem podpisal tri in pol letno pogodbo. Steinsson se je z Boltonom v preteklosti že pobližje spoznal, saj se je pred petimi leti tam mudil na preizkusu, a takrat ni preprical. "Pred nekaj vec kot petimi leti sem bil tukaj na preizkušnji, zato poznam kar nekaj igralcev, ki še danes igrajo pri tem klubu. Vesel sem, ker sem tukaj, saj sem dolgo casa cakal na priložnost, da zaigram v Premiershipu. Zavrnitev pred petimi leti me je precej potrla," je povedal novi branilec Boltona, za katerega bo angleški klub AZ iz Alkmaarja placal 3.5 milijona funtov odškodnine. Steinsson je v dresu islandske reprezentance zbral 19 nastopov.

 NATISNI    
Arsenal hoce Schwarzerja
Vieira ostaja pri Cityju
Odhaja tudi Belletti
Za Ballacka Arabci in... Mourinho!
Milner zopet izpustil trening
Kdo bo po vašem mnenju najboljši strelec Slovenije na SP 2010?
Zlatko Dedic
Tim Matavž
Milivoje Novakovic
Zlatan Ljubijankic
Nekdo drug
Peter Ridsdale je razkril nekaj anekdot iz casov, ko je sedel na predsedniškem stolcku angleškega kluba Leeds United. Slednji je pod njegovim vodstvo...
Vsi želijo biti David Healy
Nogomanija d.o.o. © 2019 - Vse pravice pridržane. Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje