Nogomania Rubrika
Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje sobota, 30 maj 2020
Po mojem bi morali Keka po neuspešnih kvalifikacijah za Euro zamenjati. Zavrl ga je pustil, ker je zelo pameten predsednik. Ker je vedel, da bo šel v Maribor igrat in da rabi tam enega Mariborcana na klopi. Zato ga je zadržal.
Branko Oblak
11. januar 2008
 NATISNI
Anelka odšel v Chelsea
Jure Bohoric
Petnajst milijonov funtov je bilo dovolj, da je Bolton popustil pritisku Chelsea in londonskemu klubu prodal svojega odlicnega francoskega napadalca Nicolasa Anelkaja.

Vodstvu angleškega nogometnega prvoligaša Chelsea je vendarle uspelo v svoje vrste pripeljati novega napadalca. Na Stamford Bridge se je preselil Nicolas Anelka, angleški mediji pa porocajo, da bo Bolton z njegovo prodajo zaslužil 15 milijonov funtov. Da so našli skupen jezik z Boltonom, so pri Chelsea sporocili prek svoje uradne spletne strani, Anelka pa je podpisal pogodbo za naslednja štiri leta in pol. Anelka bo v dresu Londoncanov debitiral že v soboto proti Tottenhamu, na štadion Stamford Bridge pa se je preselil predvsem zaradi tega, ker bosta Didier Drogba in Salomon Kalou sodelovala na afriškem pokalu narodov in vec tednov ne bosta mogla pomagati svojemu klubu. Za namecek je poškodovan še Andriy Shevchenko, medtem ko Claudio Pizzaro v vsej prej kot odlicni strelski formi. Chelsea je za nekdanjega nogometaša Paris Saint Germaina, Arsenala, Reala iz Madrida, Liverpoola, Manchester Cityja in Fenerbahceja sprva ponujal 12 milijonov funtov, kar pa je Bolton zavrnil.
 NATISNI    
Arsenal hoce Schwarzerja
Vieira ostaja pri Cityju
Odhaja tudi Belletti
Za Ballacka Arabci in... Mourinho!
Milner zopet izpustil trening
Kdo bo po vašem mnenju najboljši strelec Slovenije na SP 2010?
Zlatko Dedic
Tim Matavž
Milivoje Novakovic
Zlatan Ljubijankic
Nekdo drug
Trd komunisticni režim je v vzhodni Evropi dostikrat od klubov zahteval, naj spremenijo svoje ime. Vse lepo in prav, a primer iz Romunije govori o pr...
Auf Wiedersehen, veliki Kahn!
Nogomanija d.o.o. © 2020 - Vse pravice pridržane. Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje