Nogomania Rubrika
Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje nedelja, 29 maj 2022
Danes ne bom ocenjeval zelo slabih sodnikov!
Andrej Stare
9. junij 2010
 NATISNI
Sarma bo morda ostal
Miran Zore (foto: Danijel Matijaško)
Slovenski reprezentancni vratar Samir Handanovic bo morda celo ostal pri Udineseju, ki zanj zahteva kar 15 milijonov evrov. Udinese se zanima za Reneja Krhina.

Ceprav smo Samirja Handanovica pred meseci prakticno že preselili v vrste Bayerna iz Münchna (tedaj se je v smeri prestopa resnicno precej dogajalo), je vratar slovenske reprezentance še vedno clan italijanskega prvoligaša Udineseja. Zanj se je med zimskim prestopnim rokom mocno zanimal münchenski Bayern, ki je medtem podaljšal pogodbo s Hansom-Jörgom Buttom, vendar išce še enega vratarja. Nemci imajo široko izbiro, v njej pa tudi Handanovica, v povezavi s katerim se v zadnjem casu pojavljajo vse bolj verjetne informacije, da bo ostal v Vidmu. Bayern, Juventus in Roma so se resda zanimali, vendar konkretnih korakov v smeri odkupa njegove pogodbe niso storili. Konkretna ni bila niti Fiorentina, ki še caka, kaj bo s Sebastienom Freyem. 15 milijonov evrov, kolikor za Handanovica zahteva Udinese, je v casu globalne recesije ocitno le prevec za zaninteresirane klube. Bo pa morda konkreten že kmalu postal Udinese, in sicer v zvezi s še enim Slovencem - Renejem Krhinom. Klub s stadiona Firuli naj bi bil namrec zadnji, ki se je vkljucil v boj za igralcev podpis, potem ko sta to že pred dnevi storila Palermo in Lecce. Krhinova cena naj bi se gibala pri znesku 3,5 milijona evrov, možno pa je, da se bo slovenski reprezentant v novi klub preselil kot posojen nogometaš Interja.  

 NATISNI    
Benitez predstavljen 15. junija
Sarma bo morda ostal
Balotelliju je Benitez všec
Lazio zavrnil ponudbo Reala
Tottenham se zanima za Iaquinto
Kdo bo po vašem mnenju najboljši strelec Slovenije na SP 2010?
Zlatko Dedic
Tim Matavž
Milivoje Novakovic
Zlatan Ljubijankic
Nekdo drug
Ce mislite, da je delo nogometnega sodnika enostavno, se še kako motite. V preteklosti smo že porocali, kako so morali bežati pred pobesnelimi navija...
Vsi želijo biti David Healy
Nogomanija d.o.o. © 2022 - Vse pravice pridržane. Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje