Nogomania Rubrika
Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje sreda, 21 avgust 2019
Ko zabijem gol, sem vitek in lep, ko mi ne gre, pa debel in grd.
Ronaldo
9. junij 2010
 NATISNI
Adriano: Dokazal bom, kaj zmorem
Anže Zajic (foto: Getty Images)
Roma je novico tudi uradno potrdila - robustni napadalec Adriano je podpisal triletno pogodbo. Brazilec je preprican, da bo zadovoljil visoka pricakovanja.

Brazilski nogometaš Adriano je tudi uradno postal novi clan Rome, potem ko je s klubom iz italijanske prestolnice podpisal pogodbo za naslednja tri leta. Romi zanj ni bilo potrebno placati niti evra, saj mu je poteklo sodelovanje s Flamengom, bo pa zato v naslednjih treh sezonah iz blagajne za njegovo placo šlo okroglih 5 milijonov evrov. Adriano se bo sicer uradno predstavil danes, a je že spregovoril s tamkajšnjimi mediji. "Zelo sem vesel, ker sem lahko postal novi clan Rome in da bom lahko nosil njen dres. Upam, da bo šlo vse kot po tekocem traku," se nadeja nekdanji nogometaš Interja, Parme, Fiorentine in Sao Paula ter nadaljuje: "Preprican sem, da je pred nami vrhunska sezona. Navijaci so mi pripravili topel sprejel, pravzaprav so me lovili po celem mestu. Nicesar jim nocem obljubiti, saj nerad govorim o tem, kaj bo, toda zavedam se, kaj moram storiti na igrišcu in zakaj sem tukaj. Ponavljam, nicesar ne bom obljubil, toda verjamem, da bom dokazal, kaj zmorem. Še toliko bolj sem motiviran zaradi tega, ker se moja zadnja avantura v Italiji ni koncala na ravno najboljši nacin. Vrnil sem se, ker želim dokazati, da zmorem." Ob tem je vsekakor zanimivo, da bo 28-letnik svojo prvo tekmo v dresu Rome odigral prav proti Interju, in sicer v italijanskem superpokalu.

 NATISNI    
Benitez predstavljen 15. junija
Sarma bo morda ostal
Balotelliju je Benitez všec
Lazio zavrnil ponudbo Reala
Tottenham se zanima za Iaquinto
Kdo bo po vašem mnenju najboljši strelec Slovenije na SP 2010?
Zlatko Dedic
Tim Matavž
Milivoje Novakovic
Zlatan Ljubijankic
Nekdo drug

Leta 1966 so v svetu nogometa še veljala nenavadna pravila. Tako je moral takrat angleški prvoligaš Everton iz Liverpoola placati denarno kazen v ...

Ekskluzivno: Franco Baresi
Nogomanija d.o.o. © 2019 - Vse pravice pridržane. Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje