Nogomania Rubrika
Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje cetrtek, 1 oktober 2020
Danes bi moral biti Oblak na eni klopi, Zahovic na drugi, Katanec na tretji ... Potem bi bila ta liga gotovo mocnejša. Toda kdo te bo pa placal, ce nihce nima denarja. Gliha mi je rekel, da so mu v Gorici sprva ponudili 1.500 evrov. Kdo bo šel za 1.500 evrov trenirati?
Brane Oblak
9. junij 2010
 NATISNI
Mutu in Keirrison naprodaj
Anže Zajic (foto: Getty Images)
Trenutno suspendirani Romun Adrian Mutu in mladi brazilski napadalec Keirrison sta naprodaj, so sporocili iz vodstva njunega italijanskega kluba Fiorentine.

Pantaleo Corvino, športni direktor italijanskega prvoligaša Fiorentine, je razkril, da francoski vratar kluba Sebastien Frey zagotovo ne bo zapustil Firenc, ceprav naj bi zanj vladalo kar precejšnje zanimanje, sta pa zato na listi za odstrel tako Adrian Mutu kot tudi Keirrison. Odlocitev za prodajo Romuna ne cudi, saj bo lahko znova zaigral šele konec leta, potem ko je pred meseci padel na dopinškem testu, glede Brazilca pa so bili številni prepricani, da bo dobil še vsaj eno sezono za dokazovanje. A ocitno tako na tekmah kot tudi na treningih preprosto ni pokazal dovolj. "Mutu je naprodaj, toda nimamo ga namena kar tako prepustiti nekomu drugemu. Kdor ga bo želel, bo moral placati zanj. Keirrison bo zagotovo odšel. Fant hoce igrati, poleg tega pa ima veliko ponudb - zanj se zanimajo Santos, Corinthians in Villarreal. Zapustil nas bo tudi Marco Donadel, ki sem ga poklical in mu dejal, da je napocil pravi cas za slovo," pravi Corvino, ki se je za konec dotaknil še Juana Manuela Vargasa, za katerega se zanimajo vsi najvecji italijanski klubi: "Vargas je sicer eden tistih, ki imajo v pogodbo klavzulo, da lahko odidejo v primeru placila dolocene odškodnine, toda ne razmišljamo o tem, da bi ga prodali. Prav tako on noce drugam. Z nami ima pogodbo, zato bo ostal."


Keirrison zapušca moštvo Fiorentine.
 NATISNI    
Benitez predstavljen 15. junija
Sarma bo morda ostal
Balotelliju je Benitez všec
Lazio zavrnil ponudbo Reala
Tottenham se zanima za Iaquinto
Kdo bo po vašem mnenju najboljši strelec Slovenije na SP 2010?
Zlatko Dedic
Tim Matavž
Milivoje Novakovic
Zlatan Ljubijankic
Nekdo drug
Nekdanji kolumbijski reprezentant Freddy Rincon se je v casu svoje nogometne kariere nemalokrat znesel na nasvete lokalnih vracev in prerokov, seveda...
Anglež je v Angliji manjšina
Nogomanija d.o.o. © 2020 - Vse pravice pridržane. Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje