Nogomania Rubrika
Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje ponedeljek, 17 junij 2019
Jebem jim mater, povej jim. Se oprošcam zaradi psovke. Malo sem se zaigral. V vsakem primeru sem ganjen zaradi vaše ideje.
Miroslav Blaževic
8. junij 2010
 NATISNI
Adriano se je dogovoril
Anže Zajic (foto: Getty Images)
Obcasni brazilski reprezentant Adriano se bo v sredo javnosti tudi uradno predstavil kot novi nogometaš Rome. Zdravniški pregled minil brez težav.

Za sredo je vodstvo italijanskega podprvaka Rome sklicalo tiskovno konferenco, na kateri pa glavni veljaki kluba iz Rima ne bodo govorili kar nekaj v tri dni, pac pa se bodo pred novinarji zbrali z enim samim namenom - predstavili bodo svojo najnovejšo okrepitev. Kot novi clan Sinov volkulje se bo predstavil Adriano, problematicni Brazilec, ki je danes brez težav opravil zdravniški pregled in se tudi dogovoril o vseh podrobnostih sodelovanja. Kot smo že porocali, naj bi podpisal triletno pogodbo in ob tem zaslužil 9 milijonov evrov. "Danes je vse potekalo tako, kot je bilo nacrtovano. Nekatere stvari so že podpisane. Adriano je fantasticen nogometaš," so sporocili iz Rome, direktor Bruno Conti pa je pripomnil: "Lahko ste brez skrbi, vse je tako, kot mora biti. Na lastne oci sem se preprical, da je Adriano zares zelo, zelo motiviran. Se vidimo na jutrišnji tiskovni konferenci." 28-letni napadalec se v Italijo vraca po dveh letih, ki jih je preživel pri Flamengu. Pred tem je bil vrsto sezon clan Interja, kot posojen je igral tudi za Parmo, Fiorentino in Sao Paulo. Njegovi zadnji meseci pri Interju so bili sicer zaznamovani z alkoholom in nešportnim življenjem, zato seveda obstaja dvom, ali so se pri Romi odlocili pravilno.

 NATISNI    
Benitez predstavljen 15. junija
Sarma bo morda ostal
Balotelliju je Benitez všec
Lazio zavrnil ponudbo Reala
Tottenham se zanima za Iaquinto
Kdo bo po vašem mnenju najboljši strelec Slovenije na SP 2010?
Zlatko Dedic
Tim Matavž
Milivoje Novakovic
Zlatan Ljubijankic
Nekdo drug
V Bangladešu je tako kot v številnih državah sveta nogomet šport številka ena, obsedenost z okroglim usnjem pa zna vcasih tudi preseci meje zdravega ...
Ekskluzivno: Ilija Petkovic
Nogomanija d.o.o. © 2019 - Vse pravice pridržane. Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje