Nogomania Rubrika
Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje ponedeljek, 17 junij 2019
Erminu Rakovicu je narava dala vse, levo, desno nogo, hitrost, sicer je majhen, a je dober tudi z glavo. Vse ima, a je špekulant in lenuh. To na zahodu nima možnosti, razen v Sloveniji, kjer se špekulante podpira.
Franci Božic
8. junij 2010
 NATISNI
Pepe podpisal za Juventus
Damjan Tratnik
Simone Pepe, v zadnjem casu eden boljših nogometašev Udineseja, bo kariero nadaljeval v Torinu, potem ko se je za sodelovanje dogovoril z Juventusom.

Vsi, ki so tako ali drugace povezani z Juventusom, držijo pesti, da bo šlo Stari dami v naslednji sezoni precej bolje kot v letošnji, v kateri je bilo razocaranje nekaj vsakdanjega. Zaradi tega se je tudi poslovil trener Ciro Ferrara, po novem bo nogometaše vodil Luigi Del Neri, ki bo v poletnem prestopnem roku svojo ekipo zagotovo okrepil vsaj z nekaj novinci. Eden teh bo po svetovnem prvenstvu postal tudi Simone Pepe, ki je menda v Torinu že uspešno prestal zdravniški pregled in naj bi po vrnitvi iz Južne Afrike tudi uradno podpisal pogodbo. Po nekaterih napovedih naj bi Pepe sicer k Juventusu odšel zgolj kot posojen nogometaš Udineseja, v vsakem primeru pa za klub s štadiona Friuli ne bo vec igral. "Navdušen sem in komaj cakam, da oblecem dres Juventusa. Zaenkrat še ne vem, kdaj bom podpisal pogodbo, a verjetno po koncu svetovnega prvenstva," pravi 26-letni krilni nogometaš, ki lahko igra tudi kot napadalec. Pepe je kariero sicer zacel pri Romi, kasneje pa igral tudi za Lecco, Teramo, Palermo, Piacenzo in Udinese.
 NATISNI    
Benitez predstavljen 15. junija
Sarma bo morda ostal
Balotelliju je Benitez všec
Lazio zavrnil ponudbo Reala
Tottenham se zanima za Iaquinto
Kdo bo po vašem mnenju najboljši strelec Slovenije na SP 2010?
Zlatko Dedic
Tim Matavž
Milivoje Novakovic
Zlatan Ljubijankic
Nekdo drug
Vcasih ni lahko biti clan družine, ki je obsedena z nogometom. Ne verjamete? Povprašajte tiste nesrecneže, ki so jim fanaticni starši nadeli imena po...
Ekskluzivno: Franco Baresi
Nogomanija d.o.o. © 2019 - Vse pravice pridržane. Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje