Nogomania Rubrika
Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje cetrtek, 1 oktober 2020
V življenju sem veliko pokadil in od sedaj dalje cigarete za mene ne obstajajo vec. Ni prvic, da se odrekam necesu in zapomnite si, Ciro in cigareta ne bosta nikoli vec skupaj.
Miroslav Blaževic
7. junij 2010
 NATISNI
Taddei ostaja, Adriano prihaja
Anže Zajic (foto: Getty Images)

Rodrigo Taddei ostaja clan Rome, s katero je podpisal novo pogodbo, s klubom iz Rima pa se bo jutri za sodelovanje dogovoril tudi robustni napadalec Adriano.

Brazilska nogometaša Rodrigo Taddei in Adriano bosta v naslednji sezoni soigralca, potem ko je vezist podpisal novo pogodbo z Romo do leta 2014, napadalec pa bo uradno sklenil sodelovanje s klubom iz Rima jutri. Taddei, ki je clan Rome od leta 2005 dalje, bo v naslednjih treh letih na štadionu Olimpico zaslužil po 2,8 milijona evrov bruto, v svoji zadnji sezoni pa 1,9 milijona evrov bruto. 30-letnik z italijanskim potnim listom in željo po igranju za Azzurre, se je k Sinovom volkulje preselil iz Siene, pred tem je nastopal tudi za Palmeiras. Slednji je clan brazilskega prvenstva, v katerem si je kruh doslej služil tudi Adriano. Toda pogodba s Flamenom mu je potekla in ovir za njegov prestop v Romo ni vec. Z vodstvom kluba se je ustno že dogovoril, jutri bo v pogovorih s predsednico Rosello Sensi dogovoril še nekaj podrobnosti svoje bodoce pogodbe. Adriano je sicer že pripotoval na Apeninski polotok, kjer je pred casom igral za Inter, Parmo in Fiorentino. "Zelo sem srecen. Vem, da bom moral trdo garati, toda verjamem, da bo šlo vse po nacrtih," pravi 28-letnik, ki naj bi podpisal triletno pogodbo in s slednjo v žep pospravil okoli 9 milijonov evrov.

 NATISNI    
Benitez predstavljen 15. junija
Sarma bo morda ostal
Balotelliju je Benitez všec
Lazio zavrnil ponudbo Reala
Tottenham se zanima za Iaquinto
Kdo bo po vašem mnenju najboljši strelec Slovenije na SP 2010?
Zlatko Dedic
Tim Matavž
Milivoje Novakovic
Zlatan Ljubijankic
Nekdo drug

Ameriška Samoa je na lestvici Mednarodne nogometne zveze (FIFA) trenutno ena od devetih držav, ki nima niti ene tocke in zaseda šele skromno 199. ...

Eric The King
Nogomanija d.o.o. © 2020 - Vse pravice pridržane. Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje