Nogomania Rubrika
Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje torek, 18 januar 2022
Žoga je okrogla, pa še ženskega spola.
Primož Gliha
7. junij 2010
 NATISNI
Pravi, da ne bo odšel
Anže Zajic (foto: Getty Images)
Klaasa-Jana Huntelaarja govorice v medijih ne obremenjujejo. Pravi, da bo ostal pri AC Milanu in pri slednjem pokazal svojo pravo vrednost.

Ceprav mediji v Italiji ves cas napovedujejo, da bo Klaas-Jan Huntelaar v poletnem prestopnem roku zapustil vrste AC Milana, pa nogometaš z Nizozemske pravi, da se takšen scenarij ne bo uresnicil. Huntelaar se je na San Siro preselil lani iz madridskega Reala, kljub nekaterim prebliskom pa zahtevnih navijacev rdece-crnih ni zadovoljil. "Ves cas opažam svoje ime v italijanskih casnikih, toda ne vem, zakaj. Rad bi vedel, kdo je izjavil, da me bo klub prodal, zato ker meni nihce ni povedal nekaj takšnega. Prav tako me nihce drug ne zanima. Moj agent se ni pogovarjal z nikomer, tudi sam bi rad ostal pri AC Milanu. Slednjega ne bom zapustil, dokler ne bom pokazal svoje prave vrednosti," pravi nekdanji golgeter Ajaxa, za katerega naj bi se sicer ogrel predvsem angleški prvoligaš Tottenham.

 NATISNI    
Benitez predstavljen 15. junija
Sarma bo morda ostal
Balotelliju je Benitez všec
Lazio zavrnil ponudbo Reala
Tottenham se zanima za Iaquinto
Kdo bo po vašem mnenju najboljši strelec Slovenije na SP 2010?
Zlatko Dedic
Tim Matavž
Milivoje Novakovic
Zlatan Ljubijankic
Nekdo drug
Vid Anderson je leta 1978 postal prvi temnopolti nogometaš, ki je nase nadel dres z grbom angleške nogometne zveze. Medtem, ko se z današnjega vidika...
Ekskluzivno: Meho Kodro
Nogomanija d.o.o. © 2022 - Vse pravice pridržane. Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje