Nogomania Rubrika
Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje sobota, 22 januar 2022
In tukaj je dokaz, da Van Basten ne vodi nikakršne rasisticne politke. Nizozemci imajo celo enega crnca v zacetni enajsterici.
Božo Sušec
6. junij 2010
 NATISNI
Benitez hoce 10 milijonov
Uredništvo (foto: Getty Images)
Potrjeno je. Inter in Rafael Benitez se pogovarjata! Aktualni evropski prvak Špancu ponuja šest milijonov evrov letne place. Benitez hoce 10 milijonov.

Predsednik Interja Massimo Moratti je danes potrdil: Inter in Rafael Benitez se pogajata! To verjetno pomeni, da dan, ko bo nekdanji trener Liverpoola zaprisegel kot novi prvi mož stroke pri Interju, ni vec dalec. Benitez je prost, brez pogodbe, še vec, Liverpool mu je za prekinitev pogodbe menda celo placal vec kot tri milijone evrov. In ce gre verjeti italijanskim medijem, bo Benitez pri Interju zelo dobro zaslužil. Italijani mu namrec ponujajo šest milijonov evrov na leto, vendar to ocitno ne bo dovolj - Benitez zahteva deset milijonov! Pricakovati je, da se bosta obe strani našli nekje na sredini, pri znesku sedem, osem milijonov evrov. Benitez, ki trenutno pocitnikuje na Sardiniji, naj bi podpisal triletno pogodbo z možnostjo podaljšanja za še eno leto.

 NATISNI    
Benitez predstavljen 15. junija
Sarma bo morda ostal
Balotelliju je Benitez všec
Lazio zavrnil ponudbo Reala
Tottenham se zanima za Iaquinto
Kdo bo po vašem mnenju najboljši strelec Slovenije na SP 2010?
Zlatko Dedic
Tim Matavž
Milivoje Novakovic
Zlatan Ljubijankic
Nekdo drug
Anglež Stan Collymore je po vsej verjetnost rekorder po casu, ki ga je potreboval, da je ob prihodu v svojo novo sredino zakuhal prvi škandal. Collym...
Ekskluzivno: Stevan Jovetic
Nogomanija d.o.o. © 2022 - Vse pravice pridržane. Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje