Nogomania Rubrika
Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje petek, 3 julij 2020
Italijan Fabio Grosso je podpisal za Inter. No, seveda ne za tistega iz Zaprešica...
Željko Vela
6. junij 2010
 NATISNI
Adriano: Odhajam k Romi!
Anže Zajic (foto: Getty Images)
Prestop uradno še ni potrjen, toda Adriano je za medije v Rimu že spregovoril kot novi clan Rome. Brazilec komaj caka, da si nadane dres rimskega kluba.

Problematicni brazilski nogometaš Adriano se ocitno vraca nazaj v Italijo, potem ko je tamkajšnjim medijem zaupal, da bo skoraj zagotovo okrepil Romo. Pogodbe s klubom iz Rima sicer še ni podpisal, toda ocitno le vse to le še vprašanje casa. "Rad bi se vpisal v zgodovino svojega bodocega kluba - Rome," je povedal nekdanji clan Interja, ki trenutno igra za Flamengo, in nadaljeval: "Komaj cakam, da se zacne zares. Navdušen sem in pocutim se zares enkratno. Rim je fantasticno mesto, prav tako pa je neverjeten obcutek, ko kot nogometaš priteceš na zelenico štadiona Olimpico in se ob tem oglasi na tisoce navijacev. Bodite prepricani, da vse to še kako cutijo tudi nogometaši nasprotne ekipe. Pristaši Rome so zares enkratni, prav tako pa komaj cakam na mestni derbi proti Laziu. Predstavljam si, da so strasti tako razgrete kot na tekmi med Flamengom in Fluminensejem v Braziliji, toda dejansko bom razumel vse skupaj šele, ko bom zaigral na njem. Inter? Ne razmišljam o mašcevanju, saj so bili nekdanji soigralci in Massimo Moratti do mene vse zelo dobri. Zato zares mašcevanja ni v mojih mislih."

 NATISNI    
Benitez predstavljen 15. junija
Sarma bo morda ostal
Balotelliju je Benitez všec
Lazio zavrnil ponudbo Reala
Tottenham se zanima za Iaquinto
Kdo bo po vašem mnenju najboljši strelec Slovenije na SP 2010?
Zlatko Dedic
Tim Matavž
Milivoje Novakovic
Zlatan Ljubijankic
Nekdo drug

Se kdaj sprašujete, katera so najslabša moštva v zgodovini nogometa? Dovolite, da vam ponudimo nekaj možnih odgovorov. Zacnimo z avstrijskim Union...

Ekskluzivno: Hugo Lloris
Nogomanija d.o.o. © 2020 - Vse pravice pridržane. Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje