Nogomania Rubrika
Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje torek, 18 januar 2022
Hoteli smo kupiti igralca iz Savdske Arabije, ampak potem smo si premislili, ko smo slišali, da ljudje iz te države molijo kar petkrat dnevno. Ustrašili smo se, da ne bo imel dovolj casa za treniranje.
Don Howe
6. junij 2010
 NATISNI
Moratti: Da, hocemo Beniteza
Anže Zajic (foto: Getty Images)
Španski strokovnjak Rafael Benitez bo skoraj zagotovo novi trener Interja, potem ko je to priznal tudi prvi mož italijanskega velikana iz Milana Massimo Moratti.

Massimo Moratti, prvi mož italijanskega in evropskega prvaka Interja, je priznal, da želi na trenersko klop kluba s štadiona San Siro pripeljati Rafaela Beniteza. Španec je nedolgo tega dobil nogo pri Liverpoolu, o njegovi selitvi v Milano pa mediji govorijo že nekaj casa. "Res je, hocemo Beniteza. Nagibamo se k njemu in v naslednjih nekaj dneh se bomo odlocili. O njem lahko govorim le v presežkih. Zagotovo sodi med najbolj nadarjene trenerje na svetu," je dejal predsednik Nerazzurrov, ki se je že seznanil z dejstvom, da je Benitez sicer trener, ki je v preteklosti povzrocal ogromno težav Joseju Mourinhu, zdaj že nekdanjemu trenerju Interja: "Vem, da ima dober rekord, mislim, da ga je premagal petkrat. To prica o tem, da se dobro pripravi na tekmo, odlicno dela na treningih in se znajde na pomembnih obracunih. Pomembno je tudi, da je že pustil svoj pecat v Evropi. Torej tam, kjer želimo postoriti še vec."

 NATISNI    
Benitez predstavljen 15. junija
Sarma bo morda ostal
Balotelliju je Benitez všec
Lazio zavrnil ponudbo Reala
Tottenham se zanima za Iaquinto
Kdo bo po vašem mnenju najboljši strelec Slovenije na SP 2010?
Zlatko Dedic
Tim Matavž
Milivoje Novakovic
Zlatan Ljubijankic
Nekdo drug
Najbolj porazno izvajanje strelov z bele tocke so gledalci videli v sezoni 1985/86, ko sta se za naslov najboljšega v Evropi pomerila Steaua in Barce...
Ekskluzivno: Savo Miloševic
Nogomanija d.o.o. © 2022 - Vse pravice pridržane. Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje