Nogomania Rubrika
Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje nedelja, 8 december 2019
Seveda je tarca posmeha, toda njemu ne gre na smeh, saj bo pocival skoraj mesec dni. Ko se je zbudil, se je pretegnil v postelji in storil nekaj cudnega s svojo nogo.
Steve Coppell
4. junij 2010
 NATISNI
D'Agostino podpisal za Fiorentino
Anže Zajic
Eden najboljših nogometašev italijanskega prvoligaša Udineseja Gaetano D'Agostino je zapustil Videm. V prihodnje bo nosil dres Fiorentine.

Samir Handanovic je ostal brez soigralca, potem ko je Udinese zapustil Gaetano D'Agostino, ki bo v prihodnje nosil dres Fiorentine. Reprezentant Italije, ki ga sicer ni v ekipi za nastop na svetovnem prvenstvu, si je kruh v Vidmu služil od leta 2006 dalje, ko je prišel iz Messine, v pravkar koncani sezoni pa je bil eden glavnih akterjev svojega dosedanjega kluba, saj je na 36 tekmah zabil kar 11 golov. Zanj naj bi se zanimal tudi Juventus, toda 28-letnik se je raje odlocil za odhod v Firence, kjer so zanj placali okoli 9 milijonov evrov. D'Agostino je sicer kariero zacel pri Palermu, jo nadaljeval pri Romi in vmes dve leti igral tudi za Bari.
 NATISNI    
Benitez predstavljen 15. junija
Sarma bo morda ostal
Balotelliju je Benitez všec
Lazio zavrnil ponudbo Reala
Tottenham se zanima za Iaquinto
Kdo bo po vašem mnenju najboljši strelec Slovenije na SP 2010?
Zlatko Dedic
Tim Matavž
Milivoje Novakovic
Zlatan Ljubijankic
Nekdo drug
Inigo Arteaga se v zgodovino nogometa ni vpisal kot eden najboljših vratarjev vseh casov. Njegova kariera je bila vse prej kot blešceca, kljub temu p...
Gretna - prehitro koncane sanje
Nogomanija d.o.o. © 2019 - Vse pravice pridržane. Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje