Nogomania Rubrika
Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje cetrtek, 9 julij 2020
Bili smo absolutno boljši nasprotnik v polju, priigrali smo si kar nekaj priložnosti, Koper pa nam je dal tri gole brez ene prave priložnosti.
Edin Osmanovic
4. junij 2010
 NATISNI
D'Agostino podpisal za Fiorentino
Anže Zajic
Eden najboljših nogometašev italijanskega prvoligaša Udineseja Gaetano D'Agostino je zapustil Videm. V prihodnje bo nosil dres Fiorentine.

Samir Handanovic je ostal brez soigralca, potem ko je Udinese zapustil Gaetano D'Agostino, ki bo v prihodnje nosil dres Fiorentine. Reprezentant Italije, ki ga sicer ni v ekipi za nastop na svetovnem prvenstvu, si je kruh v Vidmu služil od leta 2006 dalje, ko je prišel iz Messine, v pravkar koncani sezoni pa je bil eden glavnih akterjev svojega dosedanjega kluba, saj je na 36 tekmah zabil kar 11 golov. Zanj naj bi se zanimal tudi Juventus, toda 28-letnik se je raje odlocil za odhod v Firence, kjer so zanj placali okoli 9 milijonov evrov. D'Agostino je sicer kariero zacel pri Palermu, jo nadaljeval pri Romi in vmes dve leti igral tudi za Bari.
 NATISNI    
Benitez predstavljen 15. junija
Sarma bo morda ostal
Balotelliju je Benitez všec
Lazio zavrnil ponudbo Reala
Tottenham se zanima za Iaquinto
Kdo bo po vašem mnenju najboljši strelec Slovenije na SP 2010?
Zlatko Dedic
Tim Matavž
Milivoje Novakovic
Zlatan Ljubijankic
Nekdo drug

Nekateri afriški narodi so znani po tem, da še vedno verujejo v nadnaravna bitja in ljudi, ki so zmožni vplivati na njih. S slednjimi so si veckra...

Ekskluzivno: Franco Baresi
Nogomanija d.o.o. © 2020 - Vse pravice pridržane. Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje