Nogomania Rubrika
Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje nedelja, 8 december 2019
Kdo ve, kaj vse je bilo zmešano noter. Udarilo je na jetra. Vrednost bilirubina, ki je pri zdravih ljudeh okoli 5, je bila pri meni nad 1000! Bil sem kot zlati decek oziroma kitajska cetrt.
Sebastjan Cimerotic
3. junij 2010
 NATISNI
Tudi Del Piero v Dubaj?
Anže Zajic (foto: Getty Images)
Dubaj ocitno postaja obljubljena dežela za italijanske nogometaše. Fabiu Cannavaru, ki je vceraj podpisal za Al Ahli, utegne v Dubaj slediti Alessandro Del Piero.

Italijo je vceraj šokirala vest, da dolgoletni branilec italijanske reprezentance Fabio Cannavaro odhaja v Dubaj. Nogometaš Juventusa se je z Al Ahlijem dogovoril za dveletno sodelovanje, na letni ravni pa naj bi zaslužil milijon evrov. Cannavaro je zavrnil Juventus, AC Milan in Napoli. Ocitno pa ne bo edini Juventusov nogometaš, ki bo v prihodnji sezoni igral za Al Ahli. Bogati Arabci, ki bodo Cannavara nagradili še z marsicem drugim, ne zgolj z golo placo, imajo v nacrtu v Al Ahli zvabiti še Alessandra Del Piera. Nekdaj odlicnega napadalca, ki pa za seboj nima najboljše sezone, nameravajo bogataši iz Dubaja zvabiti s triletno pogodbo in dvema milijonoma evrov letne place. Povrhu vsega bodo Del Pieru navrgli še luksuzno vilo, avtomobil prestižne znamke in prakticno neomejeno število letalskih vozovnic. Povrhu vsega naj bi vsakih 20 odigranih tekem Del Piero prejel še dodatek v višini 500.000 evrov! S ponudbo, ki ji bodo klubi iz ameriške lige MLS zelo težko sledili (za Del Piera se najbolj zanima New York), so pri Al Ahliju v tem trenutku prvi favoriti za Del Pierov podpis.

 NATISNI    
Benitez predstavljen 15. junija
Sarma bo morda ostal
Balotelliju je Benitez všec
Lazio zavrnil ponudbo Reala
Tottenham se zanima za Iaquinto
Kdo bo po vašem mnenju najboljši strelec Slovenije na SP 2010?
Zlatko Dedic
Tim Matavž
Milivoje Novakovic
Zlatan Ljubijankic
Nekdo drug
Dvanajst golov na trinajstih reprezentancnih tekmah je vsekakor dosežek, ki se ga ne bi sramoval prav nihce. Nekateri napadalci nikoli ne dosežejo dv...
EKSKLUZIVNO: Ivica Olic
Nogomanija d.o.o. © 2019 - Vse pravice pridržane. Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje