Nogomania Rubrika
Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje cetrtek, 9 julij 2020
Pred mojim prihodom je bila Sevilla sranje.
Jose Maria del Nido
3. junij 2010
 NATISNI
Tudi Del Piero v Dubaj?
Anže Zajic (foto: Getty Images)
Dubaj ocitno postaja obljubljena dežela za italijanske nogometaše. Fabiu Cannavaru, ki je vceraj podpisal za Al Ahli, utegne v Dubaj slediti Alessandro Del Piero.

Italijo je vceraj šokirala vest, da dolgoletni branilec italijanske reprezentance Fabio Cannavaro odhaja v Dubaj. Nogometaš Juventusa se je z Al Ahlijem dogovoril za dveletno sodelovanje, na letni ravni pa naj bi zaslužil milijon evrov. Cannavaro je zavrnil Juventus, AC Milan in Napoli. Ocitno pa ne bo edini Juventusov nogometaš, ki bo v prihodnji sezoni igral za Al Ahli. Bogati Arabci, ki bodo Cannavara nagradili še z marsicem drugim, ne zgolj z golo placo, imajo v nacrtu v Al Ahli zvabiti še Alessandra Del Piera. Nekdaj odlicnega napadalca, ki pa za seboj nima najboljše sezone, nameravajo bogataši iz Dubaja zvabiti s triletno pogodbo in dvema milijonoma evrov letne place. Povrhu vsega bodo Del Pieru navrgli še luksuzno vilo, avtomobil prestižne znamke in prakticno neomejeno število letalskih vozovnic. Povrhu vsega naj bi vsakih 20 odigranih tekem Del Piero prejel še dodatek v višini 500.000 evrov! S ponudbo, ki ji bodo klubi iz ameriške lige MLS zelo težko sledili (za Del Piera se najbolj zanima New York), so pri Al Ahliju v tem trenutku prvi favoriti za Del Pierov podpis.

 NATISNI    
Benitez predstavljen 15. junija
Sarma bo morda ostal
Balotelliju je Benitez všec
Lazio zavrnil ponudbo Reala
Tottenham se zanima za Iaquinto
Kdo bo po vašem mnenju najboljši strelec Slovenije na SP 2010?
Zlatko Dedic
Tim Matavž
Milivoje Novakovic
Zlatan Ljubijankic
Nekdo drug

Pred skoraj petnajstimi leti je nogometna reprezentanca sedaj že pokojne Jugoslavije veljala za enega od velikih favoritov bližajocega se evropske...

Auf Wiedersehen, veliki Kahn!
Nogomanija d.o.o. © 2020 - Vse pravice pridržane. Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje