Nogomania Rubrika
Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje sobota, 22 januar 2022
Ce se je vrnil na zemljo, ce to ni Katanec z jumbo plakatov, ki marsikaj reklamira in se razume ne le v nogomet, ampak v kuhanje in ne vem kaj še, ce je to skromni Katanec iz leta 1999 boste dobili vrhunskega cloveka. Toda previdno, pazite katerega Katanca boste izbrali.
Zlatko Zahovic
3. junij 2010
 NATISNI
Maicon: City me ne zanima
Damjan Tratnik (foto: Getty Images)

Brazilski bocni branilec Maicon je zatrdil, da ga selitev k angleškemu Manchester Cityju ne zanima. Ce bo zapustil Inter, bo odšel le k madridskemu Realu.

Brazilski reprezentant Maicon je po odlicni sezoni v majici Interja dobil dva bogata obcudovalca. Za 28-letnega zvezdnika sta se namrec zagrela madridski Real in angleški Manchester City, po prihodu Joseja Mourinha v Madrid pa naj bi bil prav Maicon prvo ime na seznamu želja kraljevega kluba. Maicon je v pogovoru za španski casnik AS priznal, da ga selitev v Madrid zelo zanima. "Rad bi igral za Real in zelo sem pocašcen, ker se tak klub zanima zame. V Manchester City ne želim oditi in z njimi nimam nicesar," je povedal Maicon.

 NATISNI    
Arsenal hoce Schwarzerja
Vieira ostaja pri Cityju
Odhaja tudi Belletti
Za Ballacka Arabci in... Mourinho!
Milner zopet izpustil trening
Kdo bo po vašem mnenju najboljši strelec Slovenije na SP 2010?
Zlatko Dedic
Tim Matavž
Milivoje Novakovic
Zlatan Ljubijankic
Nekdo drug

Nemški klub SSV Ulm 1846 je avtor verjetno enega najbolj neverjetnih padcev v svetu nogometa. Seveda ne padcev na zadnjico, pac pa ligaških padcev...

Ekskluzivno: Ivan Klasnic
Nogomanija d.o.o. © 2022 - Vse pravice pridržane. Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje