Nogomania Rubrika
Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje sobota, 22 januar 2022
Preverjen recept za uspeh v Sloveniji je bunker igra, ki je nihce noce gledati in je ni mogoce tržiti. Ta gnili recept, ki potrebuje le placnika, je izumil Bojan Prašnikar, o cigar uslugah menda že sanja Pececnik. To je Prašnikar obvladal, doktoriral je iz bunkerja in sodnikov. Naj gre v Hamburg in igra bunker, pa bomo videli. Odstavili bi ga po prvem kolu!
Franci Božic
2. junij 2010
 NATISNI
Marino novi trener Parme
Anže Zajic
Pasquale Marino, nekdanji trener Samirja Handanovica pri italijanskem Udineseju, je našel nov izziv. Prevzel je namrec vodenje Parme.

Od meseca decembra je Pasquale Marino brezposeln. Tedaj so ga namrec odpustili njegovi tedanji delodajalci v Vidmu, kjer je treniral tudi našega reprezentancnega vratarja Samirja Handanovica - pri Udineseju. Vmes so ga sicer znova zaposlili, a je zdaj dokoncno odšel. Vmes ga je že zamenjal Francesco Guidolin, ki je - zanimivo - v letošnji sezoni vodil prav Parmo. Pri klubu iz luksuzne province so sicer zagotovili, da je angažma Marina zgolj nakljucen in da nikakor ne gre za zamenjavo trenerjev.
 NATISNI    
Benitez predstavljen 15. junija
Sarma bo morda ostal
Balotelliju je Benitez všec
Lazio zavrnil ponudbo Reala
Tottenham se zanima za Iaquinto
Kdo bo po vašem mnenju najboljši strelec Slovenije na SP 2010?
Zlatko Dedic
Tim Matavž
Milivoje Novakovic
Zlatan Ljubijankic
Nekdo drug
Juan Garchitorena je leta 1915 postal prvi argentinski nogometaš, ki je kdaj koli zaigral v dresu španskega velikana Barcelone. Ceprav je prišel iz J...
Ekskluzivno: Meho Kodro
Nogomanija d.o.o. © 2022 - Vse pravice pridržane. Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje