Nogomania Rubrika
Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje sobota, 15 avgust 2020
V Madridu navijati za Atletico je tako, kot bi kdo v Ljubljani navijal za Interblock.
Zlatko Zahovic
2. junij 2010
 NATISNI
Hiddink je prejel klic Interja
Anže Zajic (foto: Getty Images)
Kdo bo novi trener Interja iz Milana, še naprej ostaja neznanka. Agent Guusa Hiddinka trdi, da so Nerazzurri kontaktirali tudi njegovega varovanca.

Inter iz Milana še vedno išce novega trenerja. Nerazzurii išcejo pogumnega, strokovno usposobljenega cloveka, ki si bo upal spopasti z zapušcino karizmaticnega Joseja Mourinha. Zaenkrat ga še niso našli. Angleški selektor Fabio Capello ni zainteresiran, Marcelo Lippi odhaja v pokoj, možnost prihoda Josepa Guardiole pa je prakticno nicna. Kaj pa Guus Hiddink? Ugledni nizozemski trener, ki ga Slovenci dobro poznamo kot selektorja Rusije, je prejel klic iz Milana, trdi njegov agent. "Nikoli ne moremo nicesar stoodstotno zanikati, tako da ne morem reci, da Hiddink ne bo prevzel Interja," je dejal Cees Van Niewenhuizen in dodal: "Mislim pa, da je to nemogoce. Iz Interja so klicali in spraševali, ce je Hiddink na voljo, vendar sem jim odgovoril, da zacenja delo pri turški reprezentanci, s katero ne namerava prekiniti pogodbe. Namerava jo oddelati do konca. To je torej stvar med Interjem in Turško nogometno zvezo."

 NATISNI    
Benitez predstavljen 15. junija
Sarma bo morda ostal
Balotelliju je Benitez všec
Lazio zavrnil ponudbo Reala
Tottenham se zanima za Iaquinto
Kdo bo po vašem mnenju najboljši strelec Slovenije na SP 2010?
Zlatko Dedic
Tim Matavž
Milivoje Novakovic
Zlatan Ljubijankic
Nekdo drug

Leta 1941 sta se v Braziliji za naslov prvaka zvezne države Rio de Janeiro pomerila vecna rivala Fluminense in Flamengo. Fluminense, ki je za nasl...

Wenger: francoski carovnik
Nogomanija d.o.o. © 2020 - Vse pravice pridržane. Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje