Nogomania Rubrika
Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje ponedeljek, 13 julij 2020
Naš nogomet je cuden - Rudonja je najboljši pri Olimpiji, Pavlin je najboljši pri Olimpiji pri teh letih. Kaj so predstavljali pred šestimi, sedmimi leti? Danes so najboljši. Da ne govorim o Jagodi (Ostercu) iz Gorice. Ce pa se spomnimo, kako je igral za reprezentanco in da ga nikjer ni bilo, vemo, da je nogomet res nazadoval, da ti, ki so prej igrali, enostavno izstopajo. In to ni dobro.
Brane Oblak
2. junij 2010
 NATISNI
Simplicio prestopil v Romo
Anže Zajic
AS Roma se je okrepila z nogometašem iz Brazilije. Ne, v Rim se ne seli Adriano, temvec dosedanji nogometaš Palerma Fabio Simplicio.

Fabiu Simpliciu je potekla pogodba s Palermom. 30-letni brazilski vezni nogometaš nove ni podpisal, kar so izkoristili pri AS Romi in ga zvabili v svoje vrste. Nekdanji nogometaš Sao Paula in Parme, ki je pri Palermu preživel štiri leta, je z Romo podpisal triletno pogodbo. Fabio Simplicio je tako postal prva okrepitev Rome za nove sezono. Že cez nekaj dni pa naj bi mu v Rim sledil njegov rojak Adriano, ki je treutno še v Braziliji, vendar je z Romo prakticno že dogovorjen.
 NATISNI    
Benitez predstavljen 15. junija
Sarma bo morda ostal
Balotelliju je Benitez všec
Lazio zavrnil ponudbo Reala
Tottenham se zanima za Iaquinto
Kdo bo po vašem mnenju najboljši strelec Slovenije na SP 2010?
Zlatko Dedic
Tim Matavž
Milivoje Novakovic
Zlatan Ljubijankic
Nekdo drug
Ce menite, da je AC Milanov niz 58-ih ligaških tekem brez poraza najdaljši na svetu, se pošteno motite. Že res, da je Rossonerom podvig uspel v mocni...
Anglež je v Angliji manjšina
Nogomanija d.o.o. © 2020 - Vse pravice pridržane. Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje