Nogomania Rubrika
Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje cetrtek, 27 januar 2022
Nekateri štopajo, da bi prišli na trening, drugi se vozijo z vlakom, tretji sploh ne vedo, kako naj preživijo. Treniramo v nemogocih pogojih, pogledati moramo resnici v oci in se vprašati, kam to pelje. Cez dober mesec dni bo konec prvenstva, a ne vemo, kaj se bo takrat zgodilo. Bomo dobili, kar nam dolgujejo? Strokovni štab v takšnih razmerah ne more normalno delovati. Ne moreš nicesar zahtevati.
Slaviša Stojanovic
1. junij 2010
 NATISNI
Juventus vrgel lovke na Krasica
Damjan Tratnik (foto: Getty Images)

Zastopnik srbskega reprezentanta Miloša Krasica Vlado Borozan je razkril, da je torinski Juventus mocno zainteresiran za zvezdnika moskovskega CSKA.

Srbski reprezentant Miloš Krasic bo poleti zagotovo docakal najpomembnejši transfer v svoji karieri. Nogometaš ruskega CSKA se je namrec znašel na seznamu želja številnih evropskih velikanov, po besedah njegovega zastopnika Vlada Borozana pa trenutno v bitki za njegov podpis najbolje kaže Stari dami iz Torina. "Lahko potrdim, da se Juventus resno zanima zanj. Krasic je odlicen igralec, že veckrat pa je povedal, da bi kariero rad nadaljeval v Španiji oziroma Italiji. Juventus je vložil veliko truda v njegov prihod, a trenutno je za kaj vec še prekmalu. Zadnjo besedo bo vendarle imel CSKA," je povedal Borozan. Poleg Juventusa se za Krasica resno zanima še en velikan italijanske Serie A – Milan.

 NATISNI    
Benitez predstavljen 15. junija
Sarma bo morda ostal
Balotelliju je Benitez všec
Lazio zavrnil ponudbo Reala
Tottenham se zanima za Iaquinto
Kdo bo po vašem mnenju najboljši strelec Slovenije na SP 2010?
Zlatko Dedic
Tim Matavž
Milivoje Novakovic
Zlatan Ljubijankic
Nekdo drug

V dobi, ko nogometaši mirne vesti lažno simulirajo prekrške in na ta nacin nasprotnika oškodujejo celo z izkljucitvijo oziroma s strelom iz bele t...

Kerlon - genij ali zabavljac?
Nogomanija d.o.o. © 2022 - Vse pravice pridržane. Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje