Nogomania Rubrika
Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje sobota, 11 julij 2020
Soigralci me zbadajo, da sem kazen že odslužil, saj sem bil proti Kopru izkljucen že v prvi minuti.
Branko Ilic
31. maj 2010
 NATISNI
Pri Fiorentini so ogorceni
Anže Zajic
Pri Fiorentini so ogorceni, ker jih uradno ni nihce obvestil, da je njihov trener Cesare Prandelli izbran za novega selektorja italijanske reprezentance.

Italijanska nogometna zveza (FIGC) je v nedeljo na svoji uradni spletni strani objavila, da se je dogovorila s trenerjem Cesarejem Prandellijem, ki bo po koncu svetovnega prvenstva prevzel vodenje clanske reprezentance. Vse lepo in prav, vendar so pri FIGC o tem pozabili obvestiti Fiorentino, ki je zvezi resda dala zeleno luc za zacetek pogajanj s Prandellijem, vendar uradno o sklenitvi posla ni bila obvešcena. "Vse do danes o tem nismo bili obvešceni. Izvedeli smo s spletne strani nogometne zveze in iz medijev. Prepricani smo, da takšno obnašanje dokazuje pomanjkanje spoštovanja do našega kluba in naših navijacev," so pri Fiorentini zapisali na svoji uradni spletni strani. V Firencah so sicer vedeli, da je Prandelli najresnejši kandidat za klop Italije, zato so se tudi spogledovali s Sinišo Mihajlovicem, ki je zdaj najresnejši kandidat, da prevzame Fiorentino. Toda zmotilo jih je to, da je javnost za to, da bo Prandelli zapustil Fiorentino, izvedela prej kot pa klub, s katerim ima bodoci selektor podpisano veljavno pogodbo.
 NATISNI    
Benitez predstavljen 15. junija
Sarma bo morda ostal
Balotelliju je Benitez všec
Lazio zavrnil ponudbo Reala
Tottenham se zanima za Iaquinto
Kdo bo po vašem mnenju najboljši strelec Slovenije na SP 2010?
Zlatko Dedic
Tim Matavž
Milivoje Novakovic
Zlatan Ljubijankic
Nekdo drug
Sedem reprezentantov Afganistana je leta 1980 po pravi odisejadi pobegnilo iz tedanje Sovjetske zveze in se nastanilo v Nemciji, kjer so kasneje priš...
Eric The King
Nogomanija d.o.o. © 2020 - Vse pravice pridržane. Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje