Nogomania Rubrika
Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje sobota, 22 januar 2022
Frank Rijkaard je bil odlicen nogometaš, medtem ko sem bil jaz katastrofalen. Toda kot trener je Nizozemec cista nicla, jaz pa zmagovalec.
Jose Mourinho
31. maj 2010
 NATISNI
Genoa zagreta za Tonija
Anže Zajic (foto: Getty Images)
Italijanski mediji porocajo, da se v boj za podpis Bayernovega napadalca Luce Tonija z resnimi ambicijami vkljucuje prvoligaš Genoa.

Luca Toni ne bo ostal pri Romi, namesto njega bodo Rimljani angažirali Brazilca Adriana, k Bayernu pa se tudi ne more vrniti. Bavarci ga namrec nocejo vec, zato si Toni išce nov angažma. Interesa za njegove usluge je kar nekaj, vendar si zainteresirani klubi, ki so povecini srednjega kakovostnega razreda, ne morejo privošciti njegove visoke place (v neto znesku naj bi Toni na leto zaslužil šest milijonov evrov). Italijanski mediji porocajo, da se je v boj za Tonijev podpis vkljucila ambiciozna Genoa. Za Luco Tonija se sicer zanima tudi Napoli, ki se, kot smo porocali nedavno, zanima tudi za našega reprezentancnega vezista Reneja Krhina.

 NATISNI    
Benitez predstavljen 15. junija
Sarma bo morda ostal
Balotelliju je Benitez všec
Lazio zavrnil ponudbo Reala
Tottenham se zanima za Iaquinto
Kdo bo po vašem mnenju najboljši strelec Slovenije na SP 2010?
Zlatko Dedic
Tim Matavž
Milivoje Novakovic
Zlatan Ljubijankic
Nekdo drug

Ladislav Kubala, ki ga v Španiji poznajo po imenu Ladislao, na Madžarskem pa kot Laszla, velja za enega najboljših madžarskih nogometašev vseh cas...

Gretna - prehitro koncane sanje
Nogomanija d.o.o. © 2022 - Vse pravice pridržane. Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje