Nogomania Rubrika
Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje petek, 7 avgust 2020
Normalno bi bilo, da bi dobil angažma, a pri nas je pac narobe svet. Pri nas je treba tistega, ki pride do vrha, s kladivom po glavi, da ga ni, da ga zbrišejo. In tudi jaz ne dobim nobenega angažmaja. Niti ga ne išcem, a ce bi me kdo poklical, bi rade volje prišel.
Branko Oblak
30. maj 2010
 NATISNI
Lecce in Cesena v Serie A
Uredništvo
Lecce in Cesena sta si v zadnjem krogu Serie B zagotovila avtomaticno napredovanje v prvo italijansko ligo, katero so letos zapustili Atalanta, Siena in Livorno.

Atalanto, Sieno in Livorno bosta v naslednji sezoni v najmocnejši italijanski ligi nasledila stari znanec italijanskih prvoligaških zelenic Lecce ter Cesena, ki sta si v zadnjem krogu rednega dela Serie B že zagotovila napredovanje med najboljše. Za tretjo vstopnico se bodo v posebnih kvalifikacijah pomerili ekipe, ki so na lestvici zasedla naslednja štiri mesta – v polfinalu se bosta tako pomerila Brescia in Cittadella ter Torino in Sassuolo.
 NATISNI    
Benitez predstavljen 15. junija
Sarma bo morda ostal
Balotelliju je Benitez všec
Lazio zavrnil ponudbo Reala
Tottenham se zanima za Iaquinto
Kdo bo po vašem mnenju najboljši strelec Slovenije na SP 2010?
Zlatko Dedic
Tim Matavž
Milivoje Novakovic
Zlatan Ljubijankic
Nekdo drug
Americani se pri promociji razlicnih dogodkov vedno spomnijo kaj novega, mimo tega pa seveda ni šlo niti pri nogometu. Leta 1993 so tako pred prijate...
Velike sanje malega kluba
Nogomanija d.o.o. © 2020 - Vse pravice pridržane. Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje