Nogomania Rubrika
Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje cetrtek, 27 januar 2022
Ampak jebiga, to nikogar ne zanima, še najmanj pa medijev. To je ravno tako kot v formuli 1, ko ima eden ferrarija pa se pripravlja sedem dni na dirko, ti imaš pa sauberja pa se pripravljaš en dan. Nisi v enakopravnem položaju.
Srecko Katanec
30. maj 2010
 NATISNI
Prandelli bo nasledil Lippija
Damjan Tratnik (foto: Getty Images)
Trener Fiorentine Cesare Prandelli bo po pisanju vseh italijanskih medijev na klopi izbrane vrste nasledil poslavljajocega se selektorja Marcella Lippija.

Italija bo tako kot Francija po izteku svetovnega prvenstva dobila novega selektorja. Medtem ko Francozi že komaj cakajo, da bo nepriljubljenega Raymonda Domenecha nasledil Laurent Blanc, se v Italiji precej težje poslavljajo od sila priljubljenega Marcella Lippija, ki je pred štirimi leti Azzure popeljal do naslova svetovnega prvaka. Nekdanjega trenerja Juventusa bo na klopi ene najvecjih reprezentanc sveta nasledil 52-letni Cesare Prandelli, ki je v zadnjih petih letih uspešno vodil Fiorentino in se letos z moštvom iz Toskane tudi uvrstil v osmino finala Lige prvakov. "Zveza je našla pravega cloveka. Predsedniku Abeteju sem že ob božicu povedal, da po izteku svetovnega prvenstva zakljucujem svoje delo in tega mnenja nisem spremenil," je povedal Lippi. Prandelli je kot nogometaš z Juventusom osvojil tri naslove italijanskega prvaka, v razgibani trenerski karieri pa je doslej poleg Fiorentine vodil še Atalanto, Lecce, Verono, Venezio, Parmo in Roma.

 NATISNI    
Benitez predstavljen 15. junija
Sarma bo morda ostal
Balotelliju je Benitez všec
Lazio zavrnil ponudbo Reala
Tottenham se zanima za Iaquinto
Kdo bo po vašem mnenju najboljši strelec Slovenije na SP 2010?
Zlatko Dedic
Tim Matavž
Milivoje Novakovic
Zlatan Ljubijankic
Nekdo drug
V italijanski drugi ligi igra tudi klub, ki sliši na ime Hellas Verona. Ustanovljen je bil leta 1903, zanimivo pa je, da je ime zanj predlagal ucitel...
Ekskluzivno: Franco Baresi
Nogomanija d.o.o. © 2022 - Vse pravice pridržane. Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje