Nogomania Rubrika
Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje torek, 4 avgust 2020
Ce bi moral uporabiti samo eno besedo okrog vzdušja bi rekel: res je noro.
Ivo Milovanovic
15. maj 2010
 NATISNI
Bresciano odhaja v Savdsko Arabijo
Anže Zajic (foto: Getty Images)

Avstralski reprezentant Mark Bresciano se po enajstih letih poslavlja od Italije. Kariero bo nadaljeval v Savdski Arabiji, kjer bo v dveh letih zaslužil dva milijona evrov.

Mark Bresciano, ki ga bomo avgusta morda videli tudi na novem štadionu v Stožicah, kjer se bo Slovenija pomerila z Avstralijo, bo kariero nadaljeval v Savdski Arabiji. Izkušeni nogometaš sredine igrišca se je namrec odlocil, da bo pomahal v slovo Italiji, kjer je doslej igral za Palermo, a mu je s slednjim pogodba potekla. Nove pa ne bo podpisal. Tudi zaradi tega, ker je prejel ponudbo, ki se je ne zavrne. Z igranjem za Al Nassr bo namrec prejel toliko, kot bi si lahko le zamislil v najlepših sanjah. "Dvoletna pogodba je vredna dva milijona evrov," so potrdili pri Al Nassru, medtem ko se bo Bresciano pri svojem bodocem klubu prikljucil staremu znancu, svojemu bivšemu trenerju Walterju Zengi. Mediji so sicer napovedovali, da bo nekdanji nogometaš Empolija in Parme kariero nadaljeval v Grciji, kamor ga naj bi vabil prvak Panathinaikos, toda seveda Atencani niso bili pripravljeni placati toliko, kot mu bodo bogati Arabci.

 NATISNI    
Najbolj se boji mame
Korejci napadalca prijavili kot vratarja
Scolari zapustil Uzbekistan
Bresciano odhaja v Savdsko Arabijo
Težko delo za Katanca in Stojanovica
Kdo bo po vašem mnenju najboljši strelec Slovenije na SP 2010?
Zlatko Dedic
Tim Matavž
Milivoje Novakovic
Zlatan Ljubijankic
Nekdo drug
Legendarna Zinedine Zidane in Roberto Carlos sta najlepša leta svojih karier preživela v dresu španskega velikana Reala iz Madrida, lahko pa bi bilo ...
Presegel je meje fizike
Nogomanija d.o.o. © 2020 - Vse pravice pridržane. Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje