Nogomania Rubrika
Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje sobota, 25 maj 2019
Zdaj smo vesoljci, prej nismo bili. Zdaj ne osvajamo lovorik, prej smo jih.
Lorenzo Sanz
17. januar 2010
 NATISNI
Nadarjeni Aleksic v Genoo
Zoran Milicev
Po Ademu Ljajicu, ki je iz Partizana prestopil v Fiorentino, je Srbijo zapustil še en mladenic. Danijel Aleksic je zapustil Vojvodino in prestopil v Genoo.

Vrata so odprta. Danijel Aleksic, talentirani nogometaš Vojvodine in mlade srbske reprezentance, je vceraj prebil led. Podpisal je štiri in pol letno pogodbo z italijanskim prvoligašem Genoo, vredno nekaj milijonov evrov. Na ta nacin je oznacil pot svojim vrstnikom, Draganu Mrdji, Dušanu Tadicu in ostalim. Predsednik Vojdovine, Ratko Butorovic, je prestop mladega nogometaša potrdil. "Slišala sva se po telefonu. Zadovoljen je," je dejal Butorovic, ki višine odškodnine, ki jo je za enega najbolj talentiranih srbskih nogometašev ta hip, ni želel razkriti javnosti.  Moskovski CSKA je za Aleksica ponujal dobra dva milijona evrov, vendar je Vojvodina zahtevala tri milijone, zato posel ni bil realiziran. Genoa je po neuradnih informacijah placala najmanj tri milijone evrov.
 NATISNI    
Benitez predstavljen 15. junija
Sarma bo morda ostal
Balotelliju je Benitez všec
Lazio zavrnil ponudbo Reala
Tottenham se zanima za Iaquinto
Kdo bo po vašem mnenju najboljši strelec Slovenije na SP 2010?
Zlatko Dedic
Tim Matavž
Milivoje Novakovic
Zlatan Ljubijankic
Nekdo drug
Bolivijski nogometaš Raul Gutierrez je imel za seboj povsem spodobno kariero, saj se je pred leti prebil celo v izbrano vrsto, obenem pa je bil tudi ...
Intervju: Robert Prosinecki
Nogomanija d.o.o. © 2019 - Vse pravice pridržane. Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje