Nogomania Rubrika
Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje sobota, 25 maj 2019
V nogometu ni sredine. Si dober ali slab. Mi smo bili danes povprecni.
Gary Lineker
17. avgust 2009
 NATISNI
Uradno: Koprivec v Gallipoli
Uredništvo

Vratar Udineseja Jan Koprivec je dobil novega delodajalca. V naslednji sezoni bo kot posojen nosil dres novopecenega italijanskega drugoligaša Gallipolija.

Mladi slovenski reprezentancni vratar Jan Koprivec v novi sezoni ne bo clan italijanskega drugoligaša Udineseja. Zdaj je namrec tudi uradno postalo jasno, da bo izkušnje nabiral v tamkajšnji drugi ligi, potem ko ga je klub iz Vidma za naslednjih dvanajst mesecev posodil Gallipoliju. Nekdanji clan Kopra in Cagliarija se tako seli na vroci jug Italije, kjer bo branil barve kluba, ki se je šele v minuli sezoni prebil v Serie B. Njegov trener je sloviti Giuseppe Giannini, nekdanji italijanski reprezentant in legenda Rome, šele leta 1999 ustanovljeni Gallipoli pa domace tekme igra na štadionu Antonio Bianco, ki sprejme 5.000 gledalcev. Da se Koprivec seli v Gallipoli, ne cudi, saj je klub pred dnevi prevzela skupina poslovnežev iz Vidma, ki je blizu vodstva Udineseja.

 NATISNI    
Benitez predstavljen 15. junija
Sarma bo morda ostal
Balotelliju je Benitez všec
Lazio zavrnil ponudbo Reala
Tottenham se zanima za Iaquinto
Kdo bo po vašem mnenju najboljši strelec Slovenije na SP 2010?
Zlatko Dedic
Tim Matavž
Milivoje Novakovic
Zlatan Ljubijankic
Nekdo drug
Ucitelj je na nek nacin verjetno kar zadovoljen, kadar ga prekosi njegov ucenec, a v nogometu temu vedno ni tako. Vracamo se v leto 1957, in sicer v ...
Ekskluzivno: Igor Budan
Nogomanija d.o.o. © 2019 - Vse pravice pridržane. Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje