Nogomania Rubrika
Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje nedelja, 19 maj 2019
Erminu Rakovicu je narava dala vse, levo, desno nogo, hitrost, sicer je majhen, a je dober tudi z glavo. Vse ima, a je špekulant in lenuh. To na zahodu nima možnosti, razen v Sloveniji, kjer se špekulante podpira.
Franci Božic
10. avgust 2009
 NATISNI
Zanetti spet v Firencah
Anže Zajic
Cristiano Zanetti je zapustil Juventus. 2 milijona evrov je bilo dovolj, da je nekdanji nogometaš Rime in Interja odšel v svoj nekdanji klub - Fiorentino.

Nekdanji italijanski reprezentant Cristiano Zanetti ni vec clan Juventusa. Stara dama iz Torina je 32-letnega vezista za 2 milijona evrov prodala Fiorentini, kar pomeni, da se je Zanetti prikljucil svojemu nekdanjemu klubu, pri katerem se je kalil v mladinskem pogonu, zdaj pa bo po dolgih 13 letih znova zaigral tudi za clansko ekipo, katere dres je med leti 1993 in 1996 odigral štiri tekme. "Trenerju Juventusa Ciru Ferrari sem pojasnil, da Fiorentine preprosto ne morem zavrniti. Presrecen sem, da sem se vrnil sem, to je moj klub," je navdušen Zanetti, ki je z vijolicastimi podpisal dvoletno pogodbo. Zanetti je bil clan Juventusa tri leta, pred tem je igral tudi za Inter, Romo, Cagliari, Reggino in Venezio. Kot zanimivost povejmo, da je Zanetti zadnji nakup nekdanjega direktorja Juventusa Luciana Moggija, preden je bil zaradi udejstvovanja v aferi Calciopoli vržen iz italijanskega nogometa.
 NATISNI    
Benitez predstavljen 15. junija
Sarma bo morda ostal
Balotelliju je Benitez všec
Lazio zavrnil ponudbo Reala
Tottenham se zanima za Iaquinto
Kdo bo po vašem mnenju najboljši strelec Slovenije na SP 2010?
Zlatko Dedic
Tim Matavž
Milivoje Novakovic
Zlatan Ljubijankic
Nekdo drug

Ko je bil danes 41-letni Abel Balbo še aktiven nogometaš, je najbolj slovel po svojem izrednem obcutku za gol. Predvsem ko je igral v Italiji...

Ekskluzivno: Hugo Lloris
Nogomanija d.o.o. © 2019 - Vse pravice pridržane. Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje