Nogomania Rubrika
Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje sobota, 30 maj 2020
V Barceloni bi najraje ostal celo življenje. Najraje bi podpisal pogodbo za nedolocen cas.
Ronaldinho
10. avgust 2009
 NATISNI
Zanetti spet v Firencah
Anže Zajic
Cristiano Zanetti je zapustil Juventus. 2 milijona evrov je bilo dovolj, da je nekdanji nogometaš Rime in Interja odšel v svoj nekdanji klub - Fiorentino.

Nekdanji italijanski reprezentant Cristiano Zanetti ni vec clan Juventusa. Stara dama iz Torina je 32-letnega vezista za 2 milijona evrov prodala Fiorentini, kar pomeni, da se je Zanetti prikljucil svojemu nekdanjemu klubu, pri katerem se je kalil v mladinskem pogonu, zdaj pa bo po dolgih 13 letih znova zaigral tudi za clansko ekipo, katere dres je med leti 1993 in 1996 odigral štiri tekme. "Trenerju Juventusa Ciru Ferrari sem pojasnil, da Fiorentine preprosto ne morem zavrniti. Presrecen sem, da sem se vrnil sem, to je moj klub," je navdušen Zanetti, ki je z vijolicastimi podpisal dvoletno pogodbo. Zanetti je bil clan Juventusa tri leta, pred tem je igral tudi za Inter, Romo, Cagliari, Reggino in Venezio. Kot zanimivost povejmo, da je Zanetti zadnji nakup nekdanjega direktorja Juventusa Luciana Moggija, preden je bil zaradi udejstvovanja v aferi Calciopoli vržen iz italijanskega nogometa.
 NATISNI    
Benitez predstavljen 15. junija
Sarma bo morda ostal
Balotelliju je Benitez všec
Lazio zavrnil ponudbo Reala
Tottenham se zanima za Iaquinto
Kdo bo po vašem mnenju najboljši strelec Slovenije na SP 2010?
Zlatko Dedic
Tim Matavž
Milivoje Novakovic
Zlatan Ljubijankic
Nekdo drug
Po koncu sezone 2006/07 so se porocili kar štirje vrhunski angleški nogometaši. Od samskega življenja so se dokoncno poslovili Steven Gerrard, Michae...
Gretna - prehitro koncane sanje
Nogomanija d.o.o. © 2020 - Vse pravice pridržane. Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje