Nogomania Rubrika
Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje nedelja, 19 maj 2019
Mladi generaciji slovenskih reprezentantov bi morali iz slacilnice odstraniti ogledalca, ker se mi zdi, da so si vcasih prevec všec.
Zlatko Zahovic
31. julij 2009
 NATISNI
Cruz zdaj za Lazio
Miran Zore (foto: Getty Images)
Argentinec Julio Cruz je po dolgem iskanju le našel nov klub. Kariero bo nadaljeval pri Laziu iz Rima, s katerim je podpisal enoletno pogodbo.

Zdaj, ko je v klub prišel Samuel Eto'o, zanj ni vec prostora. Argentinski napadalec Julio Cruz je zato zapustil klub iz italijanske prestolnice mode in se odpravil južneje - v Rim. Cruz je kot prost igralec okrepil Lazio iz Rima, s katerim je podpisal enoletno pogodbo, z možnostjo podaljšanja za dodatno leto. V eni sezoni pri Laziu naj bi nekdanji nogometaš Bologne, Feyenoorda, River Plateja in Banfielda svoj bancni racun okrepil za 1,6 milijona evrov. Italijanski mediji njegov prihod v Lazio vidijo kot potencialni povod za odhod makedonskega reprezentancnega napadalca Gorana Pandeva.

 NATISNI    
Benitez predstavljen 15. junija
Sarma bo morda ostal
Balotelliju je Benitez všec
Lazio zavrnil ponudbo Reala
Tottenham se zanima za Iaquinto
Kdo bo po vašem mnenju najboljši strelec Slovenije na SP 2010?
Zlatko Dedic
Tim Matavž
Milivoje Novakovic
Zlatan Ljubijankic
Nekdo drug
Danes se zdi skoraj nemogoce, da bi se eden od evropskih klubskih velikanov okrepil z nogometašem iz Indije. Ceprav slednja šteje vec kot milijardo p...
Ekskluzivno: Meho Kodro
Nogomanija d.o.o. © 2019 - Vse pravice pridržane. Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje