Nogomania Rubrika
Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje sobota, 30 maj 2020
Nisem ga še srecal, vendar pa ga bom vstavil v svoj naslednji film z Rambom in ga nekaj mesecev preganjal nekje v džungli.
Sylvester Stallone o Beckhamu
31. julij 2009
 NATISNI
Cruz zdaj za Lazio
Miran Zore (foto: Getty Images)
Argentinec Julio Cruz je po dolgem iskanju le našel nov klub. Kariero bo nadaljeval pri Laziu iz Rima, s katerim je podpisal enoletno pogodbo.

Zdaj, ko je v klub prišel Samuel Eto'o, zanj ni vec prostora. Argentinski napadalec Julio Cruz je zato zapustil klub iz italijanske prestolnice mode in se odpravil južneje - v Rim. Cruz je kot prost igralec okrepil Lazio iz Rima, s katerim je podpisal enoletno pogodbo, z možnostjo podaljšanja za dodatno leto. V eni sezoni pri Laziu naj bi nekdanji nogometaš Bologne, Feyenoorda, River Plateja in Banfielda svoj bancni racun okrepil za 1,6 milijona evrov. Italijanski mediji njegov prihod v Lazio vidijo kot potencialni povod za odhod makedonskega reprezentancnega napadalca Gorana Pandeva.

 NATISNI    
Benitez predstavljen 15. junija
Sarma bo morda ostal
Balotelliju je Benitez všec
Lazio zavrnil ponudbo Reala
Tottenham se zanima za Iaquinto
Kdo bo po vašem mnenju najboljši strelec Slovenije na SP 2010?
Zlatko Dedic
Tim Matavž
Milivoje Novakovic
Zlatan Ljubijankic
Nekdo drug

V dobi, ko nogometaši mirne vesti lažno simulirajo prekrške in na ta nacin nasprotnika oškodujejo celo z izkljucitvijo oziroma s strelom iz bele t...

Wenger: francoski carovnik
Nogomanija d.o.o. © 2020 - Vse pravice pridržane. Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje