Nogomania Rubrika
Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje torek, 23 julij 2019
Take reklame, kot smo jo mi naredili državi Sloveniji, ne more narediti nihce. Niti sto Planic. To traja le en dan. Mi pa smo bili na sceni vec mesecev. Ce bi merili v denarju, koliko bi slovensko državo stala taka promocija, ki smo ji jo priskrbeli mi, bi nam lahko povrnili vse tiste denarje, ki smo jih morali dati za davke, pa še dva štadiona bi lahko zgradili. Ni se pa zgodilo nic.
Srecko Katanec
1. julij 2009
 NATISNI
Uradno: Motta v Inter
Anže Zajic (foto: Getty Images)

Inter iz Milana se je okrepil z novim nogometašem. Na stadion San Siro se seli brazilski vezist Thiago Motta, ki prihaja iz Genoe. Podpisal je štiriletno pogodbo.

Po Diegu Militu, ki se je Interju uradno pridružil pred dvema dnevoma, je sedaj isto storil še njegov stari-novi soigralec Thiago Motta. Brazilec je z Interjem podpisal štiriletno pogodbo. Posel naj bi bil sklenjen že slab mesec dni, a je bil uradno potrjen šele danes. Višina odškodnine ostaja skrivnost (domnevno naj bi Milito in Motta Inter stala 30 milijonov evrov), ne pa tudi dejstvo, da so morali Inter zapustiti Francesco Bolzoni, Leonardo Bonucci in Riccardo Meggiorini, ki so se preselili v Genoo. Motta, katerega velik del kariere so zaznamovale poškodbe, je za Genoo igral eno sezono. Pred tem je bil clan madridskega Atletica in Barcelone.

 NATISNI    
Benitez predstavljen 15. junija
Sarma bo morda ostal
Balotelliju je Benitez všec
Lazio zavrnil ponudbo Reala
Tottenham se zanima za Iaquinto
Kdo bo po vašem mnenju najboljši strelec Slovenije na SP 2010?
Zlatko Dedic
Tim Matavž
Milivoje Novakovic
Zlatan Ljubijankic
Nekdo drug

Kdor se je pred leti rad kratkocasil z igranjem racunalniške igre Championship Manager, mu je ime Maxim Tsigalko brez dvoma še kako znano. V resni...

Intervju: Bojan Prašnikar
Nogomanija d.o.o. © 2019 - Vse pravice pridržane. Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje