Nogomania Rubrika
Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje sreda, 3 junij 2020
Pele nima pojma o nogometu. Trenerska kariera? Nula! Nogometne analize prav tako. Ce želiš osvojiti naslov prvaka, moraš delati ravno nasprotno od tistega, kar ti svetuje Pele.
Luiz Felipe Scolari
1. julij 2009
 NATISNI
Uradno: Motta v Inter
Anže Zajic (foto: Getty Images)

Inter iz Milana se je okrepil z novim nogometašem. Na stadion San Siro se seli brazilski vezist Thiago Motta, ki prihaja iz Genoe. Podpisal je štiriletno pogodbo.

Po Diegu Militu, ki se je Interju uradno pridružil pred dvema dnevoma, je sedaj isto storil še njegov stari-novi soigralec Thiago Motta. Brazilec je z Interjem podpisal štiriletno pogodbo. Posel naj bi bil sklenjen že slab mesec dni, a je bil uradno potrjen šele danes. Višina odškodnine ostaja skrivnost (domnevno naj bi Milito in Motta Inter stala 30 milijonov evrov), ne pa tudi dejstvo, da so morali Inter zapustiti Francesco Bolzoni, Leonardo Bonucci in Riccardo Meggiorini, ki so se preselili v Genoo. Motta, katerega velik del kariere so zaznamovale poškodbe, je za Genoo igral eno sezono. Pred tem je bil clan madridskega Atletica in Barcelone.

 NATISNI    
Benitez predstavljen 15. junija
Sarma bo morda ostal
Balotelliju je Benitez všec
Lazio zavrnil ponudbo Reala
Tottenham se zanima za Iaquinto
Kdo bo po vašem mnenju najboljši strelec Slovenije na SP 2010?
Zlatko Dedic
Tim Matavž
Milivoje Novakovic
Zlatan Ljubijankic
Nekdo drug
Priznani angleški casnik The Times je sestavil zanimivo listo petdesetih nogometašev - toda ne najboljših, pac pa najslabših, ki so kdaj koli zaigral...
Ekskluzivno: Ilija Petkovic
Nogomanija d.o.o. © 2020 - Vse pravice pridržane. Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje