Nogomania Rubrika
Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje sreda, 3 junij 2020
Želim si, da bi Slovenija dosegla pozitiven rezultat, na stavi pa sem vpisal 2:0 za Belorusijo. Upam, da ne bom imel tako prav kot za gostovanje v Sofiji, ko sem uganil poraz z 0:3 in sem s tem zaslužil 144.000 tolarjev.
Andrej Stare
26. junij 2009
 NATISNI
AC Milan pripeljal napadalca
Anže Zajic
Obetavni Gianmarco Zigoni je novi clan italijanskega prvoligaša AC Milana. Slednji je pripeljal 18-letnega nogometaša, ki je bil doslej clan drugoligaša Trevisa.

Edin Džeko je še vedno clan Wolfsburga, kljub temu pa je AC Milan ekipo že okrepil z novim napadalcem. Na štadion San Siro se je namrec preselil mladi in nadarjeni Gianmarco Zigoni, vsega 18-letni nogometaš, za katerega so Rossoneri njegovemu dosedanjemu klubu Trevisu placali 1.2 milijona evrov. Za Treviso je Zigoni na osemnajstih tekmah zabil dva gola, kljub mladosti pa je že debitiral tudi v italijanski reprezentanci do 20 let - na debiju se je vpisal med strelce. Mladenic je sicer sin nekdanjega nogometaša Gianfranca Zigonija, bivšega napadalca Juventusa in Rome, v mladinskih kategorijah Trevisa pa je zabil vec kot 100 golov. Gre torej za vec kot nadarjenega nogometaša, ki pa vsaj na zacetku še ne bo igral vidnejše vloge v clanski ekipi - najprej ga verjetno caka dokazovanje v Primaveri.
 NATISNI    
Benitez predstavljen 15. junija
Sarma bo morda ostal
Balotelliju je Benitez všec
Lazio zavrnil ponudbo Reala
Tottenham se zanima za Iaquinto
Kdo bo po vašem mnenju najboljši strelec Slovenije na SP 2010?
Zlatko Dedic
Tim Matavž
Milivoje Novakovic
Zlatan Ljubijankic
Nekdo drug

Veliko svetovno znanih zvezdnikov se zanima za nogomet. Nekateri obiskujejo tekme, spet drugi imajo oziroma so imeli v lasti celo svoje klube - ko...

Legendarni Alcídes Ghiggia
Nogomanija d.o.o. © 2020 - Vse pravice pridržane. Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje