Nogomania Rubrika
Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje sreda, 21 avgust 2019
Pricakoval sem, da je Ljupko Petrovic velik trener in clovek, a se je izpostavilo, da je majhen trener in še manjši clovek. Oba govoriva srbsko, bila sva v Bolgariji, pa me niti enkrat ni vprašal, kako kaj žena ali otrok. Sploh se ni pogovarjal z mano, kar me je prizadelo. O predsedniku Litexa bi pa lahko napisal knjigo, ki ne bi imela nic skupnega z nogometom.
Aleksandar Rodic
6. januar 2009
 NATISNI
Uradno: Defoe se vraca v Tottenham
Damjan Tratnik (foto: Getty Images)

Tottenham je na svoji spletni strani potrdil nakup napadalca Portmoutha Jermaina Defoeja, ki bo drugic v svoji karieri zaigral na stadionu White Hart Lane.

Ljubezen med Harryjem Redknappom in Jermainom Defojem je kot vse kaže vecna. Trener Tottenhama bo namrec že tretjic v svoji karieri sodeloval s 26-letni napadalcem, že drugic pa je prav on poskrbel za to, da se je Defoe pridružil njegovi ekipi. Najprej ga je lani kot trener Portsmoutha za 7.5 milijona funtov odkupil od Tottenhama, letos pa je kot trener Tottenhama Portmouthu placal dvakrat vecji znesek in tako vendarle dobil želeno okrepitev v konici napada. Defoe je za Tottenham odigral štiri sezone in na 139 prvenstvenih tekmah zabil 43 zadetkov, pri Portsmouthu pa je na 36 tekmah zabil kar 17 zadetkov in se takšno popotnico vrnil na stadion White Hart Lane. "S ponosom potrjujemo, da smo s Portsmouthom sklenili dogovor glede prestopa Jermaina Defoja v Tottenham," so zapisali na spletni strani Spursov. Defoe se bo starim navijacem ponovno predstavil v torek zvecer, ko se bo Tottenham na prvi polfinalni tekmi angleškega ligaškega pokala pomeril z Burnleyjem.

 NATISNI    
Arsenal hoce Schwarzerja
Vieira ostaja pri Cityju
Odhaja tudi Belletti
Za Ballacka Arabci in... Mourinho!
Milner zopet izpustil trening
Kdo bo po vašem mnenju najboljši strelec Slovenije na SP 2010?
Zlatko Dedic
Tim Matavž
Milivoje Novakovic
Zlatan Ljubijankic
Nekdo drug

Leta 1941 sta se v Braziliji za naslov prvaka zvezne države Rio de Janeiro pomerila vecna rivala Fluminense in Flamengo. Fluminense, ki je za nasl...

Ekskluzivno: Meho Kodro
Nogomanija d.o.o. © 2019 - Vse pravice pridržane. Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje