Nogomania Rubrika
Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje nedelja, 19 maj 2019
Na zacetku sem celo mislil, da mi gre dobro, veliko sem eksperimentiral, rezal, dodajal, vse skupaj potem hotel skuhati, pa se je koncalo tako, da je skoraj zgorelo ne le naše stanovanje, ampak je skoraj razneslo blok. Od takrat ne grem vec za štedilnik.
Sebastjan Cimerotic
11. december 2008
 NATISNI
Thiago Silva v AC Milan
Damjan Tratnik
Thiago Silva se seli v AC Milan. 24-letni Brazilec bo med Rossonere prišel poleti, dotlej pa bo kot posojen nogometaš še naprej igral za Fluminense.

Ceprav naj bi pred dnevi izjavil, kako kariere zagotovo ne bo nadaljeval pri AC Milanu, se bo zgodilo prav to - Thiago Silva bo kariero nadaljeval v rdece-crnem dresu. Za nadarjenega branilca sta se resno zanimala tudi Inter in Villarreal, toda 24-letnik se je odlocil za Rossonere. Slednji naj bi za dosedanjega nogometaša Fluminenseja, ki je bil nekaj casa tudi clan Porta in Dinama iz Moskve, odštel okoli 10 milijonov evrov, toda Silva se bo na Staro celino preselil šele naslednje poletje. Ker se je AC Milan okrepil z Ukrajincem Andriyem Shevchenkom , v tej sezoni še enega nogometaša izven Evropske unije ne more pripeljati, tako da bo Silva še naprej igral za Fluminense, a le kot posojen igralec.
 NATISNI    
Benitez predstavljen 15. junija
Sarma bo morda ostal
Balotelliju je Benitez všec
Lazio zavrnil ponudbo Reala
Tottenham se zanima za Iaquinto
Kdo bo po vašem mnenju najboljši strelec Slovenije na SP 2010?
Zlatko Dedic
Tim Matavž
Milivoje Novakovic
Zlatan Ljubijankic
Nekdo drug
Ko so grški novinarji nekoc mehiškega reprezentanta Neryja Castilla povprašali, kdo je bil najboljši trener v njegovi karieri, jim je presenetljivo o...
Ekskluzivno: Hugo Lloris
Nogomanija d.o.o. © 2019 - Vse pravice pridržane. Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje