Nogomania Rubrika
Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje torek, 23 julij 2019
Samo cu ljencariti, da mi se mišici pretvore u špek!
Eduardo Da Silva
11. december 2008
 NATISNI
Thiago Silva v AC Milan
Damjan Tratnik
Thiago Silva se seli v AC Milan. 24-letni Brazilec bo med Rossonere prišel poleti, dotlej pa bo kot posojen nogometaš še naprej igral za Fluminense.

Ceprav naj bi pred dnevi izjavil, kako kariere zagotovo ne bo nadaljeval pri AC Milanu, se bo zgodilo prav to - Thiago Silva bo kariero nadaljeval v rdece-crnem dresu. Za nadarjenega branilca sta se resno zanimala tudi Inter in Villarreal, toda 24-letnik se je odlocil za Rossonere. Slednji naj bi za dosedanjega nogometaša Fluminenseja, ki je bil nekaj casa tudi clan Porta in Dinama iz Moskve, odštel okoli 10 milijonov evrov, toda Silva se bo na Staro celino preselil šele naslednje poletje. Ker se je AC Milan okrepil z Ukrajincem Andriyem Shevchenkom , v tej sezoni še enega nogometaša izven Evropske unije ne more pripeljati, tako da bo Silva še naprej igral za Fluminense, a le kot posojen igralec.
 NATISNI    
Benitez predstavljen 15. junija
Sarma bo morda ostal
Balotelliju je Benitez všec
Lazio zavrnil ponudbo Reala
Tottenham se zanima za Iaquinto
Kdo bo po vašem mnenju najboljši strelec Slovenije na SP 2010?
Zlatko Dedic
Tim Matavž
Milivoje Novakovic
Zlatan Ljubijankic
Nekdo drug
Kako bi se pocutili, da bi se na eni tekmi med strelce vpisali kar sedemkrat, a bili na koncu kljub temu v poraženem moštvu? Obcutek je bil še kako z...
Ekskluzivno: Franco Baresi
Nogomanija d.o.o. © 2019 - Vse pravice pridržane. Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje