Nogomania Rubrika
Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje nedelja, 19 maj 2019
Zahovic ve, kaj bi lahko naredil. Lahko bi se opravicil, a se ne želi. Zato je povsem brez smisla mene miriti z njim, ki nima niti enega procenta prav. Ne vem, zakaj kdo govori, da naju lahko pomiri. Decko naj dela, želim mu sreco, naj uživa v življenju. Samo neresnic naj pa ne govori.
Srecko Katanec
15. avgust 2008
 NATISNI
Baptista prestopil v Romo
Miran Zore (foto: Getty Images)

Dvomov ni vec. Julio Baptista ni vec nogometaš madridskega Reala. Robustni 26-letni napadalec je štiriletno zvestobo obljubil italijanski Romi.

Robustni brazilski napadalec Julio Baptista je postal novi clan AS Rome. 26-letni Brazilec je bil zadnja tri leta clan madridskega Reala, kamor je prestopil iz Seville, toda na štadionu Santiago Bernabeu se v tem casu ni pretirano naigral. Njegov odhod iz kluba je bil tako povsem pricakovan, nekoliko manj pricakovana pa je bila njegova destinacija. Baptista je z rimskim prvoligašem, ki je v minuli sezoni v Serie A osvojil drugo mesto, podpisal štiriletno pogodbo, Roma pa je Realu za njegove usluge placala devet milijonov evrov. Baptista je bil drugi na Romini listi želja po novem napadalcu, prvi je bil Romun Adrian Mutu, ki pa se je zaradi spleta okolišcin odlocil ostati v Fiorentini.

 NATISNI    
Benitez predstavljen 15. junija
Sarma bo morda ostal
Balotelliju je Benitez všec
Lazio zavrnil ponudbo Reala
Tottenham se zanima za Iaquinto
Kdo bo po vašem mnenju najboljši strelec Slovenije na SP 2010?
Zlatko Dedic
Tim Matavž
Milivoje Novakovic
Zlatan Ljubijankic
Nekdo drug

Eden najbolj razvpitih brazilskih nogometašev zadnjih let Edmundo se je poleg izrednega instinkta za gol v zgodovino vpisal tudi po seriji škandal...

Intervju: Robert Prosinecki
Nogomanija d.o.o. © 2019 - Vse pravice pridržane. Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje