Nogomania Rubrika
Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje torek, 23 julij 2019
Z Ronaldom sem stavil, da v letošnjem prvenstvu ne bo dosegel 15 golov. Ce pa jih doseže, bom stavo dvignil, ker sem trener. Recimo na 150.
Alex Ferguson
15. avgust 2008
 NATISNI
Baptista prestopil v Romo
Miran Zore (foto: Getty Images)

Dvomov ni vec. Julio Baptista ni vec nogometaš madridskega Reala. Robustni 26-letni napadalec je štiriletno zvestobo obljubil italijanski Romi.

Robustni brazilski napadalec Julio Baptista je postal novi clan AS Rome. 26-letni Brazilec je bil zadnja tri leta clan madridskega Reala, kamor je prestopil iz Seville, toda na štadionu Santiago Bernabeu se v tem casu ni pretirano naigral. Njegov odhod iz kluba je bil tako povsem pricakovan, nekoliko manj pricakovana pa je bila njegova destinacija. Baptista je z rimskim prvoligašem, ki je v minuli sezoni v Serie A osvojil drugo mesto, podpisal štiriletno pogodbo, Roma pa je Realu za njegove usluge placala devet milijonov evrov. Baptista je bil drugi na Romini listi želja po novem napadalcu, prvi je bil Romun Adrian Mutu, ki pa se je zaradi spleta okolišcin odlocil ostati v Fiorentini.

 NATISNI    
Benitez predstavljen 15. junija
Sarma bo morda ostal
Balotelliju je Benitez všec
Lazio zavrnil ponudbo Reala
Tottenham se zanima za Iaquinto
Kdo bo po vašem mnenju najboljši strelec Slovenije na SP 2010?
Zlatko Dedic
Tim Matavž
Milivoje Novakovic
Zlatan Ljubijankic
Nekdo drug
Spolna industrija in nogomet se zdita iz leta v leto bližje. Na minulem svetovnem prvenstvu v Nemciji so sex-shope preplavili vibratorji z motivi jun...
Vsi želijo biti David Healy
Nogomanija d.o.o. © 2019 - Vse pravice pridržane. Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje