Nogomania Rubrika
Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje sobota, 30 maj 2020
Hoteli smo kupiti igralca iz Savdske Arabije, ampak potem smo si premislili, ko smo slišali, da ljudje iz te države molijo kar petkrat dnevno. Ustrašili smo se, da ne bo imel dovolj casa za treniranje.
Don Howe
5. avgust 2008
 NATISNI
Uradno: Almiron pri Fiorentini
Jure Bohoric (foto: Getty Images)

Fiorentina je pripeljala še eno pomembno okrepitev za novo sezono, in sicer se je na štadion Artemio Franchi preselil argentinski nogometaš Sergio Almiron.

Argentinski nogometaš Sergio Bernardo Almiron je tudi uradno postal novi clan Fiorentine, potem ko ga je tja na enoletno posojo poslal Juventus. Vijolicasti iz Firenc so svojemu velikemu rivalu za 27-letnika odšteli 400.000 evrov, imajo pa tudi možnost, da po koncu sezone odkupijo polovicni delež njegove pogodbe. Almiron je pri Stari dami preživel le eno sezono, ki pa jo bo hitro pozabil. Ceprav je Juventus zanj Empoliju placal kar 9 milijonov evrov, je nekdanji nogometaš Hellasa iz Verone, Udineseja in argentinskega kluba Newell's Old Boys odigral vsega devet tekem, že januarja pa so se ga pri Zebrah znebili in ga poslali na posojo v Francijo. Tam je za Monaco odigral enajst tekem in zabil dva gola, sedaj pa bo poskušal v dresu Fiorentine ponoviti predstave, ki jih je kazal v treh letih, kolikor casa je preživel v Toskani pri Empoliju.


Sergio Almiron ne bo vec nosil dresa Juventusa.

 NATISNI    
Benitez predstavljen 15. junija
Sarma bo morda ostal
Balotelliju je Benitez všec
Lazio zavrnil ponudbo Reala
Tottenham se zanima za Iaquinto
Kdo bo po vašem mnenju najboljši strelec Slovenije na SP 2010?
Zlatko Dedic
Tim Matavž
Milivoje Novakovic
Zlatan Ljubijankic
Nekdo drug

V sezoni 1945/46 je zadnjem mesto v mehiškem prvenstvu osvojil klub Monterrey, ki je na tridesetih tekmah izgubil 21-krat, prejel pa kar 133 golov...

Ekskluzivno: Ivan Klasnic
Nogomanija d.o.o. © 2020 - Vse pravice pridržane. Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje