Nogomania Rubrika
Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje sobota, 30 maj 2020
Ucitelji se mogoce bojijo ukrepati fizicno, ker so lahko toženi. Starši so najvecji krivci. Ko sem sam naredil kak cirkus, sem prejel dve, tri zaušnice, pa je bilo v redu.
Sebastjan Cimerotic
14. julij 2008
 NATISNI
Uradno: Poulsen v Juventus
Damjan Tratnik (foto: Danijel Matijaško)

Vodstvo torinskega Juventusa je potrdilo nakup danskega reprezentanta Christiana Poulsena iz Seville, ki je s Staro damo podpisal štiriletno pogodbo.

Torinski Juventus je po vec mesecev trajajocem iskanju defenzivnega igralca sredine igrišca le-tega naposled našel. K Juventusu se je namrec tudi uradno preselil 28-letni danski reprezentant Christian Poulsen, ki je s slovitim italijanskim klubom podpisal štiriletno pogodbo, španska Sevilla pa bo z njegovo prodajo iztržila 9.75 milijona evrov. Navijaci Juventusa nad nakupom Danca, ki je poznan predvsem po svoji borbeni igri na robu grobosti, niso bili najbolj navdušeni, saj menijo, da naj bi bil Danec po stilu igre prevec podoben Malijcu Mohammedu Sissoku. Poulsen se z navijaci ne obremenjuje in jim sporoca, da jih bo že v kratkem preprical v nasprotno, poleg tega pa bo moral Danec racunati tudi na srd navijacev Rome, ki še vedno niso pozabili dogodka iz evropskega prvenstva leta 2004, ko je Poulsen Francesca Tottija razkuril do te mere, da ga je slednji pljunil in si tako prislužil prepoved igranja. S prihodom Poulsena so pri Juventusu koncali iskanje okrepitev na sredini igrišca, poleg nekdanjega nogometaša Schalkeja pa sta se veckrat na radarju torinskega kluba znašla tudi Španec Xabi Alonso iz Liverpoola ter Srb Dejan Stankovic iz Interja.

 NATISNI    
Benitez predstavljen 15. junija
Sarma bo morda ostal
Balotelliju je Benitez všec
Lazio zavrnil ponudbo Reala
Tottenham se zanima za Iaquinto
Kdo bo po vašem mnenju najboljši strelec Slovenije na SP 2010?
Zlatko Dedic
Tim Matavž
Milivoje Novakovic
Zlatan Ljubijankic
Nekdo drug

Argentinski branilec Mauricio Taricco je poskrbel za enega najhitreje koncanih sodelovanj s klubom v zgodovini nogometa. V Buenos Airesu rojeni no...

Sanje so se uresnicile
Nogomanija d.o.o. © 2020 - Vse pravice pridržane. Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje