Nogomania Rubrika
Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje sreda, 3 junij 2020
Želel sem imeti satelitsko televizijo in internet. Tukaj stvari še zdalec niso tako preproste kot v Franciji. Ne moreš iti v trgovino in pricakovati, da bo naslednji dan vse inštalirano. Na koncu sem moral gledati DVD-je v anglešcini.
Florent Malouda
2. julij 2008
 NATISNI
Garics iz Neaplja v Bergamo
Miran Zore

Avstrija bo imela v novi sezoni svojega predstavnika tudi v Atalanti. V klub iz Bergama se na enoletno posojo seli 24-letni branilec Gyorgy Garics iz Napolija.

Avstrijski reprezentant madžarskega rodu Gyorgy Garics si je po dobrih nastopih na evropskem prvenstvu (igral je na tekmah proti Nemciji in Poljski) našel novega delodajalca. 24-letni branilec, ki je na Dunaj z Madžarske prišel, ko mu je bilo 14 let, je doslej nogometno žogo brcal za italijanski Napoli, pred tem je bil clan dunajskega Rapida, po novem pa bo okroglo usnje po igrišcih preganjal v dresu Atalante. Garics Atalanti sicer ne bo prodan, pac pa bo Napoli klubu iz Bergama svojega nogometaša le posodil. Atalanta je minulo sezono po vodstvom Luigija Del Nerija v italijanski Serie A koncala na devetem mestu, Napoli pa je sezono sklenil na osmem mestu.

 NATISNI    
Benitez predstavljen 15. junija
Sarma bo morda ostal
Balotelliju je Benitez všec
Lazio zavrnil ponudbo Reala
Tottenham se zanima za Iaquinto
Kdo bo po vašem mnenju najboljši strelec Slovenije na SP 2010?
Zlatko Dedic
Tim Matavž
Milivoje Novakovic
Zlatan Ljubijankic
Nekdo drug
Deseti, petnajsti, dvajseti, trideseti - vseeno, kateri dan je placilni dan, da le pride vsak mesec in s seboj prinese takšen ali drugacen kupcek den...
Kerlon - genij ali zabavljac?
Nogomanija d.o.o. © 2020 - Vse pravice pridržane. Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje