Nogomania Rubrika
Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje nedelja, 19 maj 2019
Verjetno so v Domžalah mislili, da me držijo v šahu in da nimam nobenih drugih možnosti, a so se ocitno ušteli. Ne glede na vse sem v svoji karieri nekaj le dosegel. V Domžalah radi veliko govorijo, po porazu z 0:3 pa jih nisem slišal nikjer.
Borut Semler
2. julij 2008
 NATISNI
Garics iz Neaplja v Bergamo
Miran Zore

Avstrija bo imela v novi sezoni svojega predstavnika tudi v Atalanti. V klub iz Bergama se na enoletno posojo seli 24-letni branilec Gyorgy Garics iz Napolija.

Avstrijski reprezentant madžarskega rodu Gyorgy Garics si je po dobrih nastopih na evropskem prvenstvu (igral je na tekmah proti Nemciji in Poljski) našel novega delodajalca. 24-letni branilec, ki je na Dunaj z Madžarske prišel, ko mu je bilo 14 let, je doslej nogometno žogo brcal za italijanski Napoli, pred tem je bil clan dunajskega Rapida, po novem pa bo okroglo usnje po igrišcih preganjal v dresu Atalante. Garics Atalanti sicer ne bo prodan, pac pa bo Napoli klubu iz Bergama svojega nogometaša le posodil. Atalanta je minulo sezono po vodstvom Luigija Del Nerija v italijanski Serie A koncala na devetem mestu, Napoli pa je sezono sklenil na osmem mestu.

 NATISNI    
Benitez predstavljen 15. junija
Sarma bo morda ostal
Balotelliju je Benitez všec
Lazio zavrnil ponudbo Reala
Tottenham se zanima za Iaquinto
Kdo bo po vašem mnenju najboljši strelec Slovenije na SP 2010?
Zlatko Dedic
Tim Matavž
Milivoje Novakovic
Zlatan Ljubijankic
Nekdo drug
Tony Adams se je v zgodovino Arsenala vpisal kot njegov najuspešnejši kapetan vseh casov. Pod njegovim vodstvom so Topnicarji osvojili kar trinajst l...
Ekskluzivno: Ilija Petkovic
Nogomanija d.o.o. © 2019 - Vse pravice pridržane. Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje