Nogomania Rubrika
Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje torek, 23 julij 2019
Na zacetku sem celo mislil, da mi gre dobro, veliko sem eksperimentiral, rezal, dodajal, vse skupaj potem hotel skuhati, pa se je koncalo tako, da je skoraj zgorelo ne le naše stanovanje, ampak je skoraj razneslo blok. Od takrat ne grem vec za štedilnik.
Sebastjan Cimerotic
11. junij 2008
 NATISNI
Tank bo zabijal za Napoli
Klemen Mehle

Eden najboljših napadalcev v argentinskem prvenstvu v zadnjih sezonah German Denis se vraca nazaj v Italijo, kjer bo odslej nosil dres prvoligaša Napolija.

Italijanski prvoligaš Napoli je v svoje vrste zvabil še enega visoko cenjenega nogometaša iz Južne Amerike - h klubu, pri katerem je nekoc blestel Diego Armando Maradona, je odšel njegov argentinski rojak German Denis. Nogometaš po vzdevku Tank je bil doslej clan Independienteja, za katerega je odigral 65 tekem in zabil kar 44 golov, Napoli pa bo za njegov prestop placal kar okoli 11 milijonov evrov. Za 26-letnika to sicer ne bo prva avantura v Evropi in tudi Italiji, saj je bil v sezoni 2002/03 clan Cesene, kjer pa ni pustil vecjega pecata in se poslovil po vsega treh doseženih zadetkih. V svoji karieri je igral tudi za Talleres, Quilmes, Los Andes, Arsenal de Sarandi in Colon, vodstvo Napolija pa ga bo svojim navijacem uradno predstavilo v naslednjih dneh. Za italijanskega prvoligaša sicer že igrata Denisova rojaka Ezequiel Lavezzi in Nicolas Navarro, klub pa ima tudi tri Urugvajce, in sicer Mariana Bogliciana, Walterja Gargana in Marcela Zalayeto.

 NATISNI    
Benitez predstavljen 15. junija
Sarma bo morda ostal
Balotelliju je Benitez všec
Lazio zavrnil ponudbo Reala
Tottenham se zanima za Iaquinto
Kdo bo po vašem mnenju najboljši strelec Slovenije na SP 2010?
Zlatko Dedic
Tim Matavž
Milivoje Novakovic
Zlatan Ljubijankic
Nekdo drug

Nemški klub SSV Ulm 1846 je avtor verjetno enega najbolj neverjetnih padcev v svetu nogometa. Seveda ne padcev na zadnjico, pac pa ligaških padcev...

Ekskluzivno: Ivan Klasnic
Nogomanija d.o.o. © 2019 - Vse pravice pridržane. Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje