Nogomania Rubrika
Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje sobota, 30 maj 2020
Ne vem, kaj naj mu zaželim, saj ima že vse, kar je hotel. Zdrav je, kajne? Torej naj ostane zdrav še naprej.
Sebastjan Cimerotic
11. junij 2008
 NATISNI
Tank bo zabijal za Napoli
Klemen Mehle

Eden najboljših napadalcev v argentinskem prvenstvu v zadnjih sezonah German Denis se vraca nazaj v Italijo, kjer bo odslej nosil dres prvoligaša Napolija.

Italijanski prvoligaš Napoli je v svoje vrste zvabil še enega visoko cenjenega nogometaša iz Južne Amerike - h klubu, pri katerem je nekoc blestel Diego Armando Maradona, je odšel njegov argentinski rojak German Denis. Nogometaš po vzdevku Tank je bil doslej clan Independienteja, za katerega je odigral 65 tekem in zabil kar 44 golov, Napoli pa bo za njegov prestop placal kar okoli 11 milijonov evrov. Za 26-letnika to sicer ne bo prva avantura v Evropi in tudi Italiji, saj je bil v sezoni 2002/03 clan Cesene, kjer pa ni pustil vecjega pecata in se poslovil po vsega treh doseženih zadetkih. V svoji karieri je igral tudi za Talleres, Quilmes, Los Andes, Arsenal de Sarandi in Colon, vodstvo Napolija pa ga bo svojim navijacem uradno predstavilo v naslednjih dneh. Za italijanskega prvoligaša sicer že igrata Denisova rojaka Ezequiel Lavezzi in Nicolas Navarro, klub pa ima tudi tri Urugvajce, in sicer Mariana Bogliciana, Walterja Gargana in Marcela Zalayeto.

 NATISNI    
Benitez predstavljen 15. junija
Sarma bo morda ostal
Balotelliju je Benitez všec
Lazio zavrnil ponudbo Reala
Tottenham se zanima za Iaquinto
Kdo bo po vašem mnenju najboljši strelec Slovenije na SP 2010?
Zlatko Dedic
Tim Matavž
Milivoje Novakovic
Zlatan Ljubijankic
Nekdo drug

Brazilski nogometaši so še zdaj poznani po tem, da so zelo sprošceni in marsikdaj naredijo kakšno neumnost, s katero razbijejo monotonost priprav,...

Legendarni Alcídes Ghiggia
Nogomanija d.o.o. © 2020 - Vse pravice pridržane. Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje