Nogomania Rubrika
Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje sobota, 30 maj 2020
Soigralci me zbadajo, da sem že odslužil kazen ene tekme neigranja, saj sem bil na proti Kopru izkljucen že v prvi minuti.
Branko Ilic
6. junij 2008
 NATISNI
Amelia podpisal za Palermo
Jure Bohoric

Marco Amelia bo kljub temu, da se je zanj zanimal tudi madridski Atletico, še naprej igral v Serie A, potem ko je podpisal štiriletno pogodbo s Palermom.

Italijanski reprezentancni vratar Marco Amelia je dobil novega delodajalca. Potem ko je njegov dosedanji klub Livorno izpadel iz elitne Serie A, se je Amelia za sodelovanje dogovoril s Palermom, za katerega bo branil vsaj štiri leta. Italijanski mediji porocajo, da naj bi odškodnina za odlicnega cuvaja mreže znašala okoli 6 milijonov evrov, Amelia pa bo na sezono zaslužil okoli milijona evrov. "Iskali smo vratarja, ki bi se z Albertom Fontano boril za dres s številko ena in našli smo ga! Amelia je bil naša glavna tarca, uspeli pa smo ga pripeljati zaradi našega športnega direktorja Rina Foschija. Sedaj si lahko za nekaj casa oddahnemo, saj je Amelia še vedno precej mlad," navdušenja po nakupu 26-letnega nekdanjega nogometaša Lecceja in Parme ne skriva predsednik sicilijanskega kluba Maurizio Zamparini.

 NATISNI    
Benitez predstavljen 15. junija
Sarma bo morda ostal
Balotelliju je Benitez všec
Lazio zavrnil ponudbo Reala
Tottenham se zanima za Iaquinto
Kdo bo po vašem mnenju najboljši strelec Slovenije na SP 2010?
Zlatko Dedic
Tim Matavž
Milivoje Novakovic
Zlatan Ljubijankic
Nekdo drug
Pred casom so morali nogometaši brazilskega kluba Fluminense predcasno koncati enega od treningov, ki so ga opravili v telovadnici. Sredi vadbe jih j...
Velike sanje malega kluba
Nogomanija d.o.o. © 2020 - Vse pravice pridržane. Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje