Nogomania Rubrika
Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje sobota, 30 maj 2020
Ne predstavljam si življenje brez Playstationa. Moram si kupiti trojko, ampak nimam casa. Ni šans, da bi na priprave odšel brez njega, ne morem si predstavljati. Ce ga ni ob meni, takoj za 30 do 40 odstotkov slabše treniram.
Sebastjan Cimerotic
1. junij 2008
 NATISNI
Sivok podpisal za Bešiktaš
Jure Bohoric

V dresu turškega velikana Bešiktaša bo v prihodnji sezoni igral tudi ceški nogometaš Tomaš Sivok, doslej clan Udineseja, ki pa se v Italiji ni kdo ve kako znašel.

Tomaš Sivok se je po letu in pol že poslovil od italijanskega prvoligaša Udinese. Nogometaš s Ceške bo kariero nadaljeval v Turciji, potem ko se je za sodelovanje dogovoril z Bešiktašem. 24-letnik se je s klubom iz Carigrada dogovoril za štiriletno pogodbo, ni pa znano, koliko je z njegovo prodajo zaslužil Udinese, za katerega igra tudi Samir Handanovic. Vezist se je k Udineseju preselil januarja 2007, do danes odigral enajst tekem in zabil gol, v letošnji sezoni pa je kot posojen nastopal tudi za svoj nekdanji klub Sparto iz Prage. Kariero je zacel pri Ceških Budejovicah, Bešiktaš naj bi se po porocanju medijev sedaj zanimal še za drugega ceškega nogometaša iz vrst Udineseja, branilca Tomaša Zapotocnyja, ki je svoj prvi gol v dresu Zeber dosegel na prijateljski tekmi proti slovenskemu prvoligašu Gorici.

 NATISNI    
Benitez predstavljen 15. junija
Sarma bo morda ostal
Balotelliju je Benitez všec
Lazio zavrnil ponudbo Reala
Tottenham se zanima za Iaquinto
Kdo bo po vašem mnenju najboljši strelec Slovenije na SP 2010?
Zlatko Dedic
Tim Matavž
Milivoje Novakovic
Zlatan Ljubijankic
Nekdo drug

Argentinski branilec Mauricio Taricco je poskrbel za enega najhitreje koncanih sodelovanj s klubom v zgodovini nogometa. V Buenos Airesu rojeni no...

Eric The King
Nogomanija d.o.o. © 2020 - Vse pravice pridržane. Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje