Nogomania Rubrika
Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje sobota, 30 maj 2020
Rad bi bil pes! Psi so lepe živali. Lahko spijo ves cas in opravijo svojo potrebo kjerkoli želijo.
Emanuel Petit
5. maj 2008
 NATISNI
AC Milan potrdil nakup Flaminija
Jure Bohoric (foto: Getty Images)

Francoski reprezentancni vezist Mathieu Flamini je podpisal štiriletno pogodbo z italijanskim prvoligašem AC Milanom, h kateremu bo poleti prišel iz Arsenala.

Italijanski prvoligaš AC Milan je tudi uradno sporocil, da bo francoski nogometaš Mathieu Flamini v naslednji sezoni igral v njihovem moštvu. Podpredsednik kluba Adriano Galliani je ob tem zanikal namigovanja nekaterih medijev, da se 24-letnik na San Siro seli, ker naj bi slednjega zapustil Gennaro Gattuso. "Flamini ni zamenjava za Gattusa, saj lahko igra na katerem koli položaju na sredini igrišca," pravi Galliani, prihoda nogometaša Arsenala, s katerim mu pogodba v kratkem potece, pa se veseli tudi trener Carlo Ancelotti: "Flamini je zares dober nogometaš. To smo videli tudi na tekmah, ki jih je v Ligi prvakov v tej sezoni odigral proti našemu klubu. Mislim, da nam je uspel enkraten prestop." Flamini se od Arsenala postavlja po štirih letih in 102 odigranih tekmah, z AC Milanom pa je podpisal štiriletno pogodbo - na San Siru bo ostal do 30. junija 2012. Italijanski mediji ob tem dodajajo, da naj bi na sezono v žep pospravil okoli 4 milijone evrov.


Francoz Mathieu Flamini (desno) se seli k AC Milanu.

 NATISNI    
Benitez predstavljen 15. junija
Sarma bo morda ostal
Balotelliju je Benitez všec
Lazio zavrnil ponudbo Reala
Tottenham se zanima za Iaquinto
Kdo bo po vašem mnenju najboljši strelec Slovenije na SP 2010?
Zlatko Dedic
Tim Matavž
Milivoje Novakovic
Zlatan Ljubijankic
Nekdo drug
Anglež Stan Collymore je po vsej verjetnost rekorder po casu, ki ga je potreboval, da je ob prihodu v svojo novo sredino zakuhal prvi škandal. Collym...
Ekskluzivno: Meho Kodro
Nogomanija d.o.o. © 2020 - Vse pravice pridržane. Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje