Nogomania Rubrika
Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje torek, 23 julij 2019
Nikoli nisem sodeloval pri pouku. Spominjam se, da je uciteljica pri eni od ur matematike vprašala, kdo želi rešiti racun na tabli. Dvignil sem roko, ona je bila zelo zacudena, vsi so bili zelo zacudeni, a vseeno je rekla, da naj pridem pred tablo. A jaz sem roko dvignil le, ker sem hotel iti na stranišce.
Sebastjan Cimerotic
31. januar 2008
 NATISNI
Dabo se je vrnil v vecno mesto
Jure Bohoric

Francoski nogometaš Ousmane Dabo je pricakovano zapustil vrste Manchester Cityja in znova okrepil Lazio, za katerega je igral že pred odhodom v Anglijo.

Osemnajst mesecev po tem, ko je zapustil moštvo Lazia, se je francoski nogometaš Ousmane Dabo znova vrnil v Rim. 30-letni vezist bo tudi sedaj oblekel sinje-modri dres Lazia, s katerim je tik pred iztekom zimskega prestopnega roka podpisal pogodbo za dve leti in pol. Doslej  je bil izkušeni nogometaš clan Manchester Cityja, kjer pa so se mu po prihodu novega trenerja Svena Gorana Erikssona odrekli, zato mu tudi niso povzrocali težav pri iskanju novega kluba. Zanimivo je, da je Dabo tako postal že drugi nogometaš tega angleškega prvoligaša, ki se je preselil k Laziu. V vecno mesto je namrec odšel tudi napadalec Rolando Bianchi, ki pa je zgolj posojen. Koliko so Rimljani odšteli za nekdanjega nogometaša Atalante, Vicenze, Parme in Interja, ni znano. Dabo je sicer v Angliji nase morda še najbolj opozoril s škandalom, v katerega se je zapletel na enem od treningov Manchester Cityja. Pred meseci se je namrec sporekel z Joeyjem Bartonom, zdajšnji nogometaš Newcastle Uniteda pa ga je nekajkrat pošteno s pestjo po obrazu, tako da je moral Francoz celo na šivanje v bolnišnico, medtem ko se je s primerom ukvarjala tudi policija.

 NATISNI    
Benitez predstavljen 15. junija
Sarma bo morda ostal
Balotelliju je Benitez všec
Lazio zavrnil ponudbo Reala
Tottenham se zanima za Iaquinto
Kdo bo po vašem mnenju najboljši strelec Slovenije na SP 2010?
Zlatko Dedic
Tim Matavž
Milivoje Novakovic
Zlatan Ljubijankic
Nekdo drug

Strelci so v sezoni 2006/07 v Franciji povsem razocarali, saj je prvi golgeter prvenstva Portugalec Pedro Pauleta skupaj zabil vsega 15 golov. Pau...

Ekskluzivno: Savo Miloševic
Nogomanija d.o.o. © 2019 - Vse pravice pridržane. Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje