Nogomania Rubrika
Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje sreda, 3 junij 2020
Morda je skrivnost našega uspeha v tem, da me moji igralci ne razumejo.
Bernd Krauss
31. januar 2008
 NATISNI
Dabo se je vrnil v vecno mesto
Jure Bohoric

Francoski nogometaš Ousmane Dabo je pricakovano zapustil vrste Manchester Cityja in znova okrepil Lazio, za katerega je igral že pred odhodom v Anglijo.

Osemnajst mesecev po tem, ko je zapustil moštvo Lazia, se je francoski nogometaš Ousmane Dabo znova vrnil v Rim. 30-letni vezist bo tudi sedaj oblekel sinje-modri dres Lazia, s katerim je tik pred iztekom zimskega prestopnega roka podpisal pogodbo za dve leti in pol. Doslej  je bil izkušeni nogometaš clan Manchester Cityja, kjer pa so se mu po prihodu novega trenerja Svena Gorana Erikssona odrekli, zato mu tudi niso povzrocali težav pri iskanju novega kluba. Zanimivo je, da je Dabo tako postal že drugi nogometaš tega angleškega prvoligaša, ki se je preselil k Laziu. V vecno mesto je namrec odšel tudi napadalec Rolando Bianchi, ki pa je zgolj posojen. Koliko so Rimljani odšteli za nekdanjega nogometaša Atalante, Vicenze, Parme in Interja, ni znano. Dabo je sicer v Angliji nase morda še najbolj opozoril s škandalom, v katerega se je zapletel na enem od treningov Manchester Cityja. Pred meseci se je namrec sporekel z Joeyjem Bartonom, zdajšnji nogometaš Newcastle Uniteda pa ga je nekajkrat pošteno s pestjo po obrazu, tako da je moral Francoz celo na šivanje v bolnišnico, medtem ko se je s primerom ukvarjala tudi policija.

 NATISNI    
Benitez predstavljen 15. junija
Sarma bo morda ostal
Balotelliju je Benitez všec
Lazio zavrnil ponudbo Reala
Tottenham se zanima za Iaquinto
Kdo bo po vašem mnenju najboljši strelec Slovenije na SP 2010?
Zlatko Dedic
Tim Matavž
Milivoje Novakovic
Zlatan Ljubijankic
Nekdo drug
Mednarodni inštitut za nogometno zgodovino in statistiko (IFFHS) je Matthiasa Sindelarja razglasil za najboljšega avstrijskega nogometaša vseh casov,...
Sanje so se uresnicile
Nogomanija d.o.o. © 2020 - Vse pravice pridržane. Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje