Nogomania Rubrika
Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje sobota, 30 maj 2020
Letošnja sezona zame ni sanjska, moje sanje navadno vkljucujejo Elle Macpherson.
Paul Duffen
24. januar 2008
 NATISNI
Uradno: Bianchi posojen Laziu
Jure Bohoric

Rolando Bianchi je tudi uradno sinje-modri dres Manchester Cityja zamenjal za sinje-modri dres Lazia, za katerega bo kot posojen igral vsaj do konca sezone.

Italijanski nogometaš Rolando Bianchi je tudi uradno postal novi clan Lazia. Klubu iz Rima v tej sezoni ne gre vse po nacrtih in je trenutno na lestvici Serie A šele na skromnem 14. mestu - ceprav se je še lani prebil v elitno Ligo prvakov. Del krivde za tako slabo uvrstitev nosijo tudi napadalci, ki bi lahko na devetnajstih tekmah brez dvoma zabili vec kot zgolj 22 golov. Toda za navijace rimskega kluba je vendar posijal soncni žarek, saj se je moštvu prikljucil nogometaš, ki je v minuli sezoni v italijanskem prvenstvu kar sam zabil 18 golov. Bianchi bo za sinje-modre do konca sezone igral kot posojen s strani Manchester Cityja, Lazio pa si je pridobil tudi možnost, da 24-letnika poleti dokoncno odkupi za okoli 12,5 milijona evrov. Bianchi se je na Otok sicer preselil šele lani iz Reggine, do tega trenutka pa za svoj nekdanji klub odigral devetnajst tekem in zabil štiri gole. Zanimivo je, da bo Bianchi skoraj zagotovo v dresu Lazia debitiral na tekmi proti Torinu, ki ga je prav tako želel zvabiti v svoje vrste. "Na mizi sem imel še dve zanimivi ponudbi, toda za Lazio sem se odlocil, ker verjamem, da je to pravi klub za mojo prihodnost. Poleg tega sem prišel v zares odlicno okolje. Preprican sem, da bo cas pokazal, da sem se odlocil pravilno," je po prihodu v Rim povedal nekdanji nogometaš Atalante in Cagliarija, ki doslej za italijansko clansko reprezentanco še ni zaigral, je pa zato v dresu mlade izbrane vrste na trinajstih tekmah dosegel kar sedem golov. Bianchi se bo v dresu Lazia uradno predstavil v cetrtek zvecer.

 NATISNI    
Benitez predstavljen 15. junija
Sarma bo morda ostal
Balotelliju je Benitez všec
Lazio zavrnil ponudbo Reala
Tottenham se zanima za Iaquinto
Kdo bo po vašem mnenju najboljši strelec Slovenije na SP 2010?
Zlatko Dedic
Tim Matavž
Milivoje Novakovic
Zlatan Ljubijankic
Nekdo drug

Gianluigi Buffon danes velja za enega najboljših vratarjev vseh casov. Med navijaci sila priljubljeni Gigi je kariero zacel pri Parmi, vse od leta...

Legendarni Alcídes Ghiggia
Nogomanija d.o.o. © 2020 - Vse pravice pridržane. Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje