Nogomania Rubrika
Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje nedelja, 19 maj 2019
V zacetku sem treniral judo, potem pa enkrat ali dvakrat ni bilo trenerja na trening in smo cakali pred šolo v Štepanjskem naselju, kar nekaj nas je bilo, potem pa je prišel trener Franjo Franceškin in dejal: "Pojdite vi fantje raje v nogomet, tule ni prave resnosti." Tako nekako nas je usmeril v nogomet, da smo priceli trenirati.
Slaviša Stojanovic
21. januar 2008
 NATISNI
Lupoli posojen Trevisu
Jure Bohoric

Mladi italijanski nogometaš Arturo Lupoli, ki je bil še v minuli sezoni clan Arsenala, bo sedaj igral za Treviso, potem ko mu sreca pri Fiorentini ni bila naklonjena.

Arturo Lupoli se je v Italijo lani poleti vrnil kot eden najbolj obetavnih mladih nogometašev, cesar pa v prvi polovici aktualne sezone ni dokazal. Še vec, pri Fiorentini je dobil le malo priložnosti za igranje, zato ne cudi novica, da ga je vodstvo kluba posodilo v Serie B. Tam bo 20-letni nogometaš, ki je produkt nogometne šole Parme, nosil dres Trevisa, kjer od njega pricakujejo, da bo klubu pomagal do obstanka v drugoligaški konkurenci. Nekdanjemu klubu Samirja Handanovica namrec trenutno ne kaže ravno najboljše in je na šele 18. mestu lestvice. "Ne bi rekel, da je bila avantura v Firencah polom, zagotovo pa sem razocaran nad vsem skupaj. Ko sem prišel k Fiorentini, sem pricakoval nekaj povsem drugega. Vedel sem, da me caka mocna konkurenca, toda vseeno sem upal, da bom dobil vec priložnosti. Sem ambiciozen in vem, koliko sem vreden, zato sem vodstvo kluba tudi prosil, naj mi pusti nekam drugam. Po šestih mesecih na cakanju bi rad le redno igral," je pojasnil Lupoli, ki je bil pred tem clan slovitega angleškega kluba Arsenal, kot posojen pa je igral tudi za Derby County.

 NATISNI    
Benitez predstavljen 15. junija
Sarma bo morda ostal
Balotelliju je Benitez všec
Lazio zavrnil ponudbo Reala
Tottenham se zanima za Iaquinto
Kdo bo po vašem mnenju najboljši strelec Slovenije na SP 2010?
Zlatko Dedic
Tim Matavž
Milivoje Novakovic
Zlatan Ljubijankic
Nekdo drug
Katie Taylor je že res dekle, toda verjemite, da z njo na nogometnem igrišcu ne bi želeli zobati cešenj. Sicer ne preigrava kot Ronaldinho in tudi ni...
Intervju: Bojan Prašnikar
Nogomanija d.o.o. © 2019 - Vse pravice pridržane. Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje