Nogomania Rubrika
Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje sobota, 19 avgust 2017
Pricakoval sem, da je Ljupko Petrovic velik trener in clovek, a se je izpostavilo, da je majhen trener in še manjši clovek. Oba govoriva srbsko, bila sva v Bolgariji, pa me niti enkrat ni vprašal, kako kaj žena ali otrok. Sploh se ni pogovarjal z mano, kar me je prizadelo. O predsedniku Litexa bi pa lahko napisal knjigo, ki ne bi imela nic skupnega z nogometom.
Aleksandar Rodic
9. junij 2010
 NATISNI
Pedro in Xavi podaljšala z Barco
Miran Zore (foto: Getty Images)
Barcelona je danes uradno potrdila podaljšanje pogodb z dvema nogometašema - Xavi je podpisal do leta 2016, Pedro pa do leta 2015.

Pri Barceloni so svoje navijace, potem ko so jim pred kratkim "poklonili" španskega reprezentancnega napadalca Davida Villo, ki je prišel iz vrst Valencie, zdaj razveselili s še dvema novicama. V obeh primerih gre za podaljšanje pogodbe. Zvestobo klubu s stadiona Nou Camp sta namrec podaljšala motor igre Barcelone in nezamenljiva "šestica" Xavi Hernandez ter naglo razvijajoci se Pedro Rodriguez. Xavijeva pogodba, ki bi se sicer iztekla leta 2014, je specificna, kajti ce bo Xavi odigral vsaj 50 odstotkov tekem v zadnjih dveh letih svoje pogodbe, se mu bo le-ta avtomaticno podaljšala za eno sezono. Ce bo v tej in sezoni pred tem znova odigral vsaj polovico tekem, bo njegova pogodba podaljšana še za eno leto - torej do leta 2016. Ce mu bo to uspelo, bo Xavi, ki je v letošnji sezoni odigral kar 53 od 59 možnih tekem, tedaj star že 36 let, obeležil pa bo 25 let pri Barceloni, kajti za mlajše selekcije katalonskega velikana je zacel igrati pri starosti 11 let. Ostale podrobnosti Xavijeve pogodbe ostajajo nespremenjene, torej tudi placa in odkupna klavzula.

Drugace pa je pri Pedru Rodriguezu, ki je v minuli sezoni iz prvega moštva izrinil francoskega zvezdnika Thierryja Henryja. 22-letni Pedro je v minuli sezoni igral fantasticno, odlocil je nekaj pomembnih tekem, sezono pa koncal s 53 nastopi in 23 zadetki. Njegova nova pogodba se iztece leta 2015, prinaša pa mu tudi zajetno povišico in še višjo odkupno klavzulo. Le-ta sedaj znaša 90 milijonov evrov.

 NATISNI    
Pedro in Xavi podaljšala z Barco
Guardiola mora placati
Španija v odlicni formi
Higuain podaljšal z Realom
Afera s premijami tudi v Španiji
Kdo bo po vašem mnenju najboljši strelec Slovenije na SP 2010?
Zlatko Dedic
Tim Matavž
Milivoje Novakovic
Zlatan Ljubijankic
Nekdo drug
V italijanski drugi ligi igra tudi klub, ki sliši na ime Hellas Verona. Ustanovljen je bil leta 1903, zanimivo pa je, da je ime zanj predlagal ucitel...
Vsi želijo biti David Healy
Nogomanija d.o.o. © 2017 - Vse pravice pridržane. Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje