Nogomania Rubrika
Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje ponedeljek, 22 julij 2019
Veste kaj sem jaz za Otta Barica? Ne Einstein, ampak Zweistein!
Miroslav Blaževic
9. junij 2010
 NATISNI
Guardiola mora placati
Miran Zore (foto: Getty Images)
Ker je po tekmi z Almerio izjavil, da je sodnik Carlos Closo Gomez lagal v svojem porocilu, mora trener Barcelone Josep Guardiola placati 15.000 evrov kazni.

Josep Guardiola, trener španskega velikana Barcelone, mora placati denarno kazen v višini 15.000 evrov, ker je sodnika Carlosa Closa Gomeza proglasil za lažnivca. Zanimiva zgodba se je zacela pisati 6. marca na tekmi med Barcelono in Almerio, na kateri je bil Guardiola izkljucen zaradi preglasnega protestiranja. Vse lepo in prav, toda teden dni kasneje je trener Kataloncev zanikal, da naj bi se zgodilo to, kar je sodnik zapisal v svojem porocilu. Gomez je zapisal, da je Guardiola v 27. minuti tekme zapustil svoj prostor ob klopi, približal svoj obraz obrazu pomocnika sodnika, krical in mahal z rokami. Ob tem naj bi mu zabrusil, da sodi povsem napacno in da nicesar ne razume. "Ko nekdo laže, se moraš pritožiti. Oni (sodniki, op.a.) so lagali v porocilu po tekmi, saj so v slednjega zapisali marsikaj, kar se ni zgodilo in cesar nisem izgovoril," je besen Guardiola. Na štadionu Nou Camp imajo deset dni casa, da se na odlocitev španske zveze pritožijo.

 NATISNI    
Pedro in Xavi podaljšala z Barco
Guardiola mora placati
Španija v odlicni formi
Higuain podaljšal z Realom
Afera s premijami tudi v Španiji
Kdo bo po vašem mnenju najboljši strelec Slovenije na SP 2010?
Zlatko Dedic
Tim Matavž
Milivoje Novakovic
Zlatan Ljubijankic
Nekdo drug
Tony Adams se je v zgodovino Arsenala vpisal kot njegov najuspešnejši kapetan vseh casov. Pod njegovim vodstvom so Topnicarji osvojili kar trinajst l...
Auf Wiedersehen, veliki Kahn!
Nogomanija d.o.o. © 2019 - Vse pravice pridržane. Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje